Desinfectie zuilen met edge-to-edge touch.

Prestop past in al haar informatie-, bestel- en check-in zuilen edge-to-edge touch toe. Dit houdt in dat de monitor volledig achter glas is verwerkt en niet zoals bij de meeste zuilen van onze concurrenten een monitor in een stalen kast is verwerkt. 

Dit heeft namelijk als groot nadeel dat er een naad tussen de monitor en staal zit. Juist in deze naad kunnen bacteriën zich ontwikkelen. De toegepaste edge-to-edge touchscreens zijn ideaal schoon te maken en te houden omdat er geen naad is. 

Om de gebruiker een mogelijkheid te bieden om zijn/haar vinger te desinfecteren heeft Prestop een aantal zuilen ontwikkeld waarin contactloze desinfectie gel dispensers zitten verwerkt. De (mobiele) desinfectiezuil kan zo touchfree bediend worden. 

Desinfectiezuil met Corona zelf test

De interactieve corona vragen-test wordt nu gratis geleverd bij onze contactloze desinfectie gel dispenser zuil. Dit wandmodel en zuil zijn uitgerust met een 27” touchscreen waarop diverse vragen worden gesteld om te bepalen of het verstandig is de locatie verder te betreden. De applicatie is zo opgezet zodat deze kan worden aangepast aan de huisstijl. Tevens is het mogelijk om de vragenlijst uit te breiden of aan te passen.

De touchfree desinfectiezuil dispenser heeft een reservoir van maar liefst 5 liter. Dit houdt in dat er 5000 keer de juiste hoeveelheid desinfectiemiddel kan worden vrijgegeven.

brochure Prestop Sanus

Onze desinfectiezuil modellen

 

desinfectiezuil

Bekijk de corona zelf test en desinfectiezuil hier in actie!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding