RESELLERS GEZOCHT

Wij zijn Prestop.

Vanuit Son en Breugel, midden in de Brainport regio, bedienen wij sinds 1993 de markt met innovatieve, interactieve high-end touch oplossingen. Prestop heeft een naam opgebouwd in ontwerp, productie en installatie van haar producten en mag dan ook klinkende, internationale merken en een grote groep (internationale) resellers tot haar klantenkring rekenen. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een manier van presenteren, activeren en interacteren met een zo groot mogelijke impact. Waarom we de expert zijn op dit gebied? Omdat we al 30 jaar bezig zijn met ons vak en geen enkele moeite sparen om continu te innoveren, waarbij duurzaamheid en circulariteit prioriteit hebben. ONZE GARANTIE: Onze oplossingen zorgen voor verwondering, interactie en waardevolle data.

30 years of experience.

Prestop bedrijfsvideo
Missie Prestop

Missie

Prestop stelt zich ten doel om touchscreen technologie voor iedereen bereikbaar te maken. Dat doen wij door zowel huur als koop aan te bieden, waarbij wij het als onze plicht zien om een oplossing te leveren die op meer fronten dan gevraagd, beantwoordt aan de wensen van de klant. Een klant hoeft bij Prestop niet te vragen of de techniek state of the art, circulair en duurzaam is. Daar kan die automatisch vanuit gaan.

Visie Prestop

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat de consument, bezoeker, kinderen en medewerkers zelf in "control" willen blijven bij het bekijken van informatie. Onze visie is dat het (touch)screen niet in de vorm van een monitor hoeft te zijn. Het moet “naadloos” passen in het interieur en omgeving, binnen, buiten of in een industriehal. Door Covid-19 is de missie van Prestop om producten te leveren die goed schoon te maken zijn niet veranderd, wel zal het innovatieteam meer bezig zijn met bestelzuilen, incheckzuilen, ticketzuilen om te zorgen dat de klanten zelfstandig producten kunnen bestellen, zich kunnen aanmelden of inchecken.

Value added manufacturer Prestop

Value added manufacturer

Prestop investeert heel veel in innovatie, het testen van nieuwe ontwikkelingen en haar personeel. Wij zijn GEEN dozenschuiver. Wij ontzorgen onze resellers, partners en klanten zoveel mogelijk door te onderzoeken of de applicatie geschikt is voor de gewenste apparatuur, door te ondersteunen bij de implementatie van een API, door kabelschema's te maken, locaties vooraf te bezoeken en meer. Tevens stellen we apparatuur ter beschikking om deze te gebruiken tijdens de ontwikkeling van de applicatie en vooraf te testen op de locatie. Daarnaast geven we trainingen. Alles om een totale oplossing te verlenen.

Omnitapps

Omnitapps.nl

Omnitapps is een pakket dat geheel in eigen huis is ontwikkeld door dochtermaatschappij Omnivision. Het biedt een unieke manier om interactieve belevingen te creëren, om producten en diensten te presenteren. Met deze gebruiksvriendelijke multi touch software hoef je geen programmeerkennis te hebben. Voor interactieve kids corners en onze kids table heeft Omnivision Omnitapps games ontwikkeld.

Meer info over Omnitapps.

Omnivision

Omnivision.nl

Dochtermaatschappij Omnivision was opgezet om het pakket Omnitapps te ontwikkelen en koop- en huur klanten te ondersteunen bij het maken van configuraties. Dit doen de medewerkers uiteraard nog steeds, echter de opzet van Omnitapps maakte het mogelijk om ook applicaties te ontwikkelen die een totaaloplossing bieden met de door Prestop geproduceerde hardware. Zo is bijvoorbeeld de Bottle Your Own applicatie van Heineken ontstaan, de deuren selector van Intergamma, maar ook diverse toepassingen waarbij RFID, DMX/KNXlift & learn en andere technieken worden toegepast.

Meer info over Omnivision.

SiteKiosk

Sitekiosk.nl

Met Sitekiosk kunnen publiek toegankelijke touchoplossingen zoals informatiezuilen, touchtafels en bestelzuilen worden afgeschermd voor ongeoorloofd toegang tot andere sites. Sitekiosk.nl is opgezet om je inzicht te geven in de standaard maar ook op maat gemaakte oplossingen die Prestop biedt.

Meer info over SiteKiosk.

Cleanroom production touchscreens

Prestop produceert touchscreens.

Prestop beschikt over een eigen ISO 5 gecertificeerde cleanroom voor de productie van touchscreens. Dat stelt ons in staat om niet alleen enkele stuks te produceren, in iedere gewenste vorm of maatvoering, maar ook grote series. Door de toepassing van eigen touchscreens zijn we in staat om touchscreens zelf te herstellen en na jarenlang gebruik zelfs te recyclen. Prestop heeft circulariteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door alles in eigen beheer te produceren, elimineert Prestop risicovol transport en is het minder belastend voor het milieu. De kwaliteit van de geproduceerde touchscreens is per definitie beter, dankzij onze cleanroom, die elke drie maanden officieel gecertificeerd wordt.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak