Wij zijn Prestop.

Vanuit het Brabantse Son en Breugel bedienen wij de Europese markt met innovatieve, interactieve high end touch oplossingen. Prestop heeft een naam opgebouwd in interactieve media en mag dan ook klinkende, internationale merken tot haar klantenkring rekenen. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een manier van presenteren, activeren en interacteren met een zo groot mogelijke impact. Waarom we de expert zijn op dit gebied? Omdat we al vanaf 1993 bezig zijn met ons vak en geen enkele moeite sparen om continu te werken aan nieuwe ontwikkelingen op hard- en softwaregebied. De garantie: onze oplossingen zorgen voor verwondering, interactie en waardevolle data. Vanaf de start van de samenwerking bieden wij een ongekende support.

More than 25 years of experience.

Missie Prestop

Missie

Prestop stelt zich ten doel om touchscreen technologie voor iedereen bereikbaar te maken. Dat doen wij door zowel huur als koop aan te bieden, waarbij wij het als onze plicht zien om een oplossing te leveren die op meer fronten dan gevraagd, beantwoordt aan de wensen van de klant. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat wij koploper blijven op het gebied van interactieve technologie en software, waarbij te allen tijde de klant centraal staat. Een klant hoeft bij Prestop niet te vragen of de techniek state of the art is. Daar kan hij automatisch vanuit gaan.

Visie Prestop

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat de consument, bezoeker, gebruiker, kinderen, medewerkers het niet meer accepteren als een “scherm” niet interactief te bedienen is. Zij, jij, wij weten goed hoe een touchscreen werkt en willen zelf in "control" zijn. Onze visie is echter dat het touchscreen niet in de vorm van een monitor behoeft te zijn. Het moet “naadloos” passen in het interieur, werken zowel binnen, buiten of in een industriehal.

Value added manufacturer Prestop

Value added manufacturer

Prestop onderscheidt zich in de markt door niet alleen producent te zijn, maar ook de samenwerking aan te gaan met de klant, hun eventuele software partner of IT-partij en om te zorgen dat de hardware, software, infrastructuur, etc. optimaal functioneert en blijft functioneren. Wij regelen dat. We testen alles. Nemen alle zorgen uit handen. Daarom huur of koop je bij Prestop.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding