RESELLERS GEZOCHT

Wij zijn Prestop.

Vanuit Son en Breugel, midden in de Brainport regio, bedienen wij sinds 1993 de markt met innovatieve, interactieve high-end touch oplossingen. Prestop heeft een naam opgebouwd in ontwerp, productie en installatie van haar producten en mag dan ook klinkende, internationale merken en een grote groep (internationale) resellers tot haar klantenkring rekenen. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een manier van presenteren, activeren en interacteren met een zo groot mogelijke impact. Waarom we de expert zijn op dit gebied? Omdat we al 30 jaar bezig zijn met ons vak en geen enkele moeite sparen om continu te innoveren, waarbij duurzaamheid en circulariteit prioriteit hebben. ONZE GARANTIE: Onze oplossingen zorgen voor verwondering, interactie en waardevolle data.

30 years of experience.

Download ons 30 jarig jubileum boek

Prestop bedrijfsvideo
Missie Prestop

Missie

Prestop stelt zich ten doel om touchscreen technologie voor iedereen bereikbaar te maken. Dat doen wij door zowel huur als koop aan te bieden, waarbij wij het als onze plicht zien om een oplossing te leveren die op meer fronten dan gevraagd, beantwoordt aan de wensen van de klant. Een klant hoeft bij Prestop niet te vragen of de techniek state of the art, circulair en duurzaam is. Daar kan die automatisch vanuit gaan.

Visie Prestop

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat de consument, bezoeker, kinderen en medewerkers zelf in "control" willen blijven bij het bekijken van informatie. Onze visie is dat het (touch)screen niet in de vorm van een monitor hoeft te zijn. Het moet “naadloos” passen in het interieur en omgeving, binnen, buiten of in een industriehal.

Value added manufacturer Prestop

Value added manufacturer

Prestop is een bedrijf dat veel investeert in innovatie, het testen van nieuwe ontwikkelingen en zijn medewerkers. We begrijpen dat niet iedereen is toegerust om complexe installaties aan te kunnen. Daarom bieden we onze diensten aan resellers en partners aan. We nemen de verantwoordelijkheid op ons om te onderzoeken of de toepassing geschikt is voor de gewenste apparatuur, ondersteunen bij de implementatie van een API, maken kabelschema's en bezoeken vooraf locaties. Bovendien leveren we apparatuur voor gebruik tijdens de ontwikkeling van de applicatie, testen we deze vooraf op de locatie en verzorgen we trainingen zodat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat ze de applicatie kunnen gebruiken. Wij geloven in de zorg voor onze klanten en willen hun leven zo gemakkelijk mogelijk maken.

Eneco HollandseWind Groen Geregeld

100% in Nederland opgewekte groene elektriciteit

Dat Prestop duurzaamheid in een hoog vandaal heeft staan, wordt bevestigd door het duurzaamheidscertificaat van Eneco dat we in 2024 hebben gekregen. Dit Eneco HollandseWind certificaat betekent dat Prestop 100% gebruik maakt van volledig in Nederland opgewekte groene elektriciteit, waardoor we in Nederland helpen de CO2-uitstoot te verlagen en bijdragen aan de duurzame energieproductie in Nederland. De verwachte CO2-besparing voor ons volume aan groene stroom bedraagt ca. 49.400 kg CO2 vergeleken met grijze stroom. Dit is evenveel als wat 1.976 bomen gemiddeld in een jaar tijd aan CO2 kunnen opnemen.

Omnitapps

Omnitapps.nl

Omnitapps is een pakket dat geheel in eigen huis is ontwikkeld door dochtermaatschappij Omnivision. Het biedt een unieke manier om interactieve belevingen te creëren, om producten en diensten te presenteren. Met deze gebruiksvriendelijke multi touch software hoef je geen programmeerkennis te hebben. Voor interactieve kids corners en onze kids table heeft Omnivision Omnitapps games ontwikkeld.

Meer info over Omnitapps.

Omnivision

Omnivision.nl

Dochtermaatschappij Omnivision was opgezet om het pakket Omnitapps te ontwikkelen en koop- en huur klanten te ondersteunen bij het maken van configuraties. Dit doen de medewerkers uiteraard nog steeds, echter de opzet van Omnitapps maakte het mogelijk om ook applicaties te ontwikkelen die een totaaloplossing bieden met de door Prestop geproduceerde hardware. Zo is bijvoorbeeld de Bottle Your Own applicatie van Heineken ontstaan, de deuren selector van Intergamma, maar ook diverse toepassingen waarbij RFID en lift & learnDMX/KNX en andere technieken worden toegepast.

Meer info over Omnivision

SiteKiosk

Sitekiosk.nl

Met Sitekiosk kunnen publiek toegankelijke touchoplossingen zoals informatiezuilen, touchtafels en bestelzuilen worden afgeschermd voor ongeoorloofd toegang tot andere sites. Sitekiosk.nl is opgezet om je inzicht te geven in de standaard maar ook op maat gemaakte oplossingen die Prestop biedt.

Meer info over SiteKiosk

Cleanroom production touchscreens

Prestop produceert touchscreens.

Prestop beschikt over een eigen ISO 5 gecertificeerde cleanroom voor de productie van touchscreens. Dat stelt ons in staat om niet alleen enkele stuks te produceren, in iedere gewenste vorm of maatvoering, maar ook grote series. Door de toepassing van eigen touchscreens zijn we in staat om touchscreens zelf te herstellen en na jarenlang gebruik zelfs te recyclen. Prestop heeft circulariteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door alles in eigen beheer te produceren, elimineert Prestop risicovol transport en is het minder belastend voor het milieu. De kwaliteit van de geproduceerde touchscreens is per definitie beter, dankzij onze cleanroom, die elke drie maanden officieel gecertificeerd wordt.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak