Wij werken graag samen met partners.

Prestop onderscheidt zich in de markt door als fabrikant zeer nauw samen te werken met partners/resellers, PSP’s, webshop developers, software bedrijven, verkopers van kassasystemen, AV- en IT-bedrijven die onze producten en oplossingen toepassen in hun eigen projecten. Samen zorgen we ervoor dat de hardware en software optimaal functioneert.

Door de 1,5 meter-samenleving verandert de inzet van de interactieve oplossingen en daarom willen we ons partnerkanaal uitbreiden. Wil je partner worden? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in!

De meeste geschikte touchscreens

In het kader van Covid-19 zijn standaard touchscreens niet geschikt voor gebruik in een meubel, buitenopstelling of informatiezuil. Dit komt door de naad tussen het scherm en de behuizing. Prestop heeft een eigen cleanroom voor de productie van touchscreens die volledig achter glas zitten, dus geen naden. Dat stelt onze partners in staat om elke gewenste vorm of maatvoering aan te bieden aan haar relaties die goed schoon te maken zijn.

 

Fabricage touchscreens  ontwerp & productie

Gratis testapparatuur

Het van belang om nu te onderzoeken en testen wat de beste oplossingen zijn voor de verschillende branches zoals de musea en horeca. Om oplossingen te testen stelt Prestop gratis apparatuur ter beschikking. Onderstaand formulier kun je gebruiken om deze aan te vragen.

bestelzuilen
contactloos wachtrij management
touch videowalls & inbouw touchscreens
omnitapps4

Ontzorgen door eigen IT- en softwarespecialisten

Prestop noemt zich niet voor niets Value Added Manufacturer. Dit kunnen we waarmaken doordat we eigen IT- en softwarespecialisten hebben die onze partners ondersteunen met de implementatie van onze producten. Wij bouwen dus GEEN webshop of applicatie en leveren GEEN kassasystemen. Echter weten we wel hoe API’s werken van Adyen, CCV en Payconig. Ook weten we hoe pc’s remote beheerd kunnen worden. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze partners en hun klanten het beste kunnen ontzorgen!

Partner worden? Neem contact op!

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in