Prestop maakt eigen touchscreens.

Wij beschikken over een eigen cleanroom voor de productie van touchscreens. Dat stelt ons in staat om ook enkele stuks te produceren, in iedere gewenste vorm of maatvoering. In de cleanroom van Prestop maken we PCAP schermen tot 86”. Vanwege de dikke bezel zijn deze niet geschikt als videowall scherm, daarom produceert Prestop 46" en 55" PCAP videowall schermen. Met deze schermen kunnen interactieve videowalls worden opgebouwd tot wel 20 meter breed en 4 meter hoog.

Standaard touchscreens zijn vaak niet geschikt voor gebruik in een meubel, buitenopstelling of informatiezuil. Prestop produceert edge-to-edge PCAP-touchscreens, naadloos en eenvoudig schoon te maken. Glasdiktes die worden toegepast beginnen bij 2 mm en eindigen bij 12 mm. Tevens wordt er met plexiglas geproduceerd, ideaal voor omgevingen waar voedsel verwerkt wordt, vanwege het splintervrije karakter van plexiglas. Door alles in eigen beheer te produceren, elimineert Prestop risicovol transport en is het minder belastend voor het milieu. De kwaliteit van de geproduceerde touchscreens is per definitie beter, dankzij onze cleanroom, die elke 3 maanden officieel gecertificeerd wordt.

Video cleanroom Prestop

 

Prestop cleanroom

 

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream