Prestop maakt eigen touchscreens.

Wij beschikken over een eigen cleanroom voor de productie van touchscreens. Dat stelt ons in staat om ook enkele stuks te produceren, in iedere gewenste vorm of maatvoering. In de cleanroom van Prestop maken we PCAP schermen tot 86”. Vanwege de dikke bezel zijn deze niet geschikt als videowall scherm, daarom produceert Prestop 46" en 55" PCAP videowall schermen. Met deze schermen kunnen interactieve videowalls worden opgebouwd tot wel 20 meter breed en 4 meter hoog.

Standaard touchscreens zijn vaak niet geschikt voor gebruik in een meubel, buitenopstelling of informatiezuil. Prestop produceert edge-to-edge PCAP-touchscreens, naadloos en eenvoudig schoon te maken. Glasdiktes die worden toegepast beginnen bij 2 mm en eindigen bij 12 mm. Tevens wordt er met plexiglas geproduceerd, ideaal voor omgevingen waar voedsel verwerkt wordt, vanwege het splintervrije karakter van plexiglas. Door alles in eigen beheer te produceren, elimineert Prestop risicovol transport en is het minder belastend voor het milieu. De kwaliteit van de geproduceerde touchscreens is per definitie beter, dankzij onze cleanroom, die elke 3 maanden officieel gecertificeerd wordt.

Video cleanroom Prestop

 

Prestop cleanroom

 

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom