Agenda | beurzen & events.

Prestop is aanwezig op een aantal publieksevenementen waar je rustig kunt genieten van wat er allemaal te zien is. Daarnaast tref je ons op vakbeurzen waar we graag het gesprek aangaan over de mogelijkheden van onze interactieve oplossingen. Toegang voor deze beurzen is gratis. Vraag vandaag nog kaarten aan voor toegang tot deze beurzen.

EuroCIS 2019

EuroCIS
Prestop - stand 10F13
19/20/21 februari, Messe Düsseldorf

www.eurocis.com

Museum Vakdagen 2019

Museum Vakdagen
Prestop - stand 16
17/18 april, Evoluon Eindhoven

www.museumvakdagen.nl

ELE Rally Son en Breugel Prestop

ELE Rally Son en Breugel + BBQ
In de tuin van Prestop
25 mei (avond)

www.elerally.nl

Interactive Experience Dagen.

In samenwerking met klanten en partners organiseren wij de Interactive Experience Dagen! Tijdens deze dagen vertellen onze klanten over hun ervaringen, brengen partners de laatste innovaties naar voren en geven wij een rondleiding door ons Interactive Experience Center. Neem contact op ons om je aan te melden of gebruik het onderstaande formulier.

Aanmeld- / aanvraagformulier

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden of informatie op te vragen voor beuzen en events.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom