SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Inbouw/Chassis touchscreens

Prestop heeft circulariteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We zijn van mening dat onze inbouw/chassis monitoren hierin bijdragen. Dit doordat wij de inbouwframes opbouwen uit een inbouwframe met daarop het edge-to-edge glas die van de binnenzijde is voorzien van touchfolie. In dit frame plaatsen wij dan weer de monitor.

Lokaal inkopen van de schermen en installeren door lokale installateurs.

Doordat veel van onze klanten wereldwijd winkels en/of fabrieken hebben, worden ook onze inbouwframes wereldwijd toegepast. Voor het inbouwen van deze frames is geen technicus van Prestop nodig, dit betekent dat wij geen vlieguren hoeven te maken, omdat we gebruik maken van lokale installateurs. Deze installateurs kopen lokaal de schermen in. Hierdoor zorgen we ervoor dat bij een defect deze installateurs de reparatie van het scherm door de lokale distributeur kunnen laten uitvoeren. Het hoeft dus niet heen en weer gestuurd te worden door Prestop.

Door deze opzet mogen we ons al sinds 2016 de wereldwijde leverancier van alle op maat gemaakte touchscreens voor de Tommy Hilfiger en Calvin Klein winkels noemen.

OK-schermen

Doordat onze pcap/edge-to-edge inbouw touchscreens helemaal vlak in een wand kunnen worden ingebouwd, worden onze schermen ook vaak toegepast in operatiekamers.

In opdracht van reseller Inter Visual Systems heeft Prestop 28 touchscreens van verschillende formaten geïnstalleerd in zeven operatiekamers. In de OKs van de Sint Maartenskliniek heeft Prestop zeven 24”, zeven 65” en maar liefst veertien 86” op maat gemaakte touchscreens geïnstalleerd.

 

Ze zijn letterlijk naadloos, omdat bacteriën zich in naden kunnen vestigen. Met deze schermen kan het OK-team alles bedienen: van temperatuur tot licht, en van het tonen van röntgenfoto’s tot het tonen van de tijd die nog rest tot bepaalde handelingen voltooid zijn.

Tommy Hilfiger : In 16 landen touchscreens

In december 2016 werd Prestop gevraagd om interactieve touchscreen oplossingen te ontwerpen en produceren voor de flagship stores van Tommy Hilfiger. 

Inmiddels levert Prestop al vier drie jaar alle interactieve touchscreen oplossingen voor de winkels van Tommy Hilfiger. Per winkel wordt bepaald of er 32”, 40”, 65" en 86” touchscreens, touchtafel schermen, touch videowalls en/of interactieve spiegels worden geplaatst.

Voor Tommy Hilfiger heeft Prestop diverse touchscreen oplossingen geïnstalleerd in winkels in Australië, België, Chili, Denemarken, Dubai, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hong Kong, Ierland, Italië, Mexico, Nederland, Oostenrijk, Polen, Rusland, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Digitale etalage en touchscreens voor winkels VVV Zeeland.

De VVV Zeeland helpt toeristen door allerhande informatie te verstrekken over bezienswaardigheden, historie en evenementen in de diverse regio's. Martijn Kapel, projectmanager bij de VVV Zeeland: "In de nieuwe winkelformule die voor de VVV ontwikkeld is zijn touchoplossingen voorzien. Naast touchscreens is er vooral interesse in een digitale etalage, om toeristen ook buiten de openingsuren van de VVV de weg te kunnen wijzen en van informatie te kunnen voorzien."

Touchscreen tafels voor winkels van Karwei.

Karwei is één van Nederlands bekende bouwmarktketens. Om de klanten te blijven binden en boeien, heeft men een nieuwe formule ontwikkeld, genaamd "Karwei Q". Binnen deze formule wil men de klant helpen met het tonen van praktijksituaties, gebaseerd op persoonlijke keuzes van de shopper.

Heb jij ook interesse in maatwerk Inbouw/Chassis touchscreens? Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding