SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Schiphol contactless kiosk

Schiphol biedt reizigers met een korte overstap vanaf nu proactief de mogelijkheid om versneld de wachtrij bij controles te passeren, een zogenaamde scan en go oplossing. Op twee pieren waar veel overstappers aankomen zijn nieuwe self service units geplaatst die door Prestop zijn ontworpen en geproduceerd. Daar kunnen reizigers hun boardingpass scannen en als zij een korte overstaptijd hebben wordt de ‘Short Connection Pass’ uitgeprint. Met deze pas hoeven reizigers met een korte overstap niet in de rij te staan bij de veiligheids- en paspoortcontrole.

Handig voor reiziger en medewerker

Met deze scan en go service worden reizigers actief op de mogelijkheid gewezen om gebruik te maken van de faciliteiten voor een korte overstap. Daarnaast is het met deze dienst voor medewerkers makkelijker om reizigers met een korte overstap te herkennen en te helpen. Hierdoor vermindert Schiphol het risico op vertragingen voor vertrekkende vluchten met veel overstappers aan boord.

Hi-MACS en speciale monitoren

De organische vorm van deze zuilen kon worden bereikt door een gepoedercoat binnenframe te bekleden met een solid plaatmateriaal. Deze productbehuizing sluit naadloos aan op framewerk en voor het vervaardigen van de zuilen zijn alle unieke verwerkingseigenschappen van Solid Surface geraadpleegd. Van naadloze verlijming tot thermovormen en van 3-D moduleren tot 5-assig frezen. Kenmerkend voor de units is dat de modellen voorzien zijn van grote naadloze rondingen met een massief uiterlijk en een naadloos verlijmde grijze lijn over de gehele zijkant. De units zelf zijn voorzien van een 32” en 24” high brightness monitor, QR code scanner en een boca printer. 

Contactless Schiphol Short Connection Pass kiosk

Contactloos scannen bij Heineken Experience

Al meer dan 8 jaar is Prestop de leverancier van vele interactieve toepassingen voor Heineken Experience. Zo kan je niet alleen flesje bier met je eigen label bestellen bij de Bottle Your Own maar ook in de lobby tickets bestellen via de ticket bestelzuil. Nieuw is de Scanzuil. Deze zuil is uitgerust met twee Full HD displays in portrait en barcodescanner waar de bezoeker zijn/haar ticket contactloos kan scannen. Als de bezoeker zijn/haar ticket scant, dan ziet zowel de bezoeker als het personeel of het ticket geldig is en voor hoeveel personen. Geheel contactloos. 

Meer info over ons standaard product treft u hier aan.

Ticket scanzuil bij de ingang van Bedrijf of Museum

Heb jij ook interesse in maatwerk QR Scan zuilen?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan. 

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding