RESELLERS GEZOCHT

ProFri en Prestop bestelzuilen

Met trots kunnen we vermelden dat Prestop door ProFri is geselecteerd als de bestelzuilen leverancier voor hun leden. ProFri is een zelfstandige en onafhankelijke vakvereniging voor frituurbedrijven en doet dienst als spreekbuis richting de media, overheid, productschappen, beroepsonderwijs, werkgeversverenigingen en andere organisaties.

Bovendien selecteren ze toeleveranciers die een toegevoegde waarde leveren voor hun leden. En dat doet Prestop met de levering van bestelzuilen.

 

ProFri's Prestop partnerpagina

profri prestop gif

ProFri ledenvoordeel

Naast het leveren van de ultieme bestelzuil en de juiste content zorgt Prestop ervoor dat je je niet druk hoeft te maken over de stroomkosten voor de bestelzuilen. DE KOSTEN VOOR HET STROOMVERBRUIK BETAALT PRESTOP! 

Tot 12 maanden na levering van de zuil zal Prestop de kosten dragen voor het stroomverbruik. Wel zorgen we er uiteraard voor dat de zuil automatisch aan- en uitgaat zodat we deze kosten ook na deze 12 maanden zoveel mogelijk beperken.

 

ProFri leden ontvangen ook korting op de verschillende bestelzuilen van Prestop. Een aantal modellen hebben we hier uitgelicht. 

  1. Baliemodel PT-KIOSK-EV16P
  2. Baliemodel PT-KIOSK-EV22P-LED
  3. Instapmodel 27” bestelzuil PT-KIOSK-EM27P
  4. Bestelzuil Luminant line, vrijstaand enkelzijdig PT-KIOSK-LT27P-Single
  5. Bestelzuil Luminant line, vrijstaand dubbelzijdig PT-KIOSK-LT27P-DUO

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak