RESELLERS GEZOCHT

Uw Slager en Prestop bestelzuilen

Proef het verschil bij Uw Slager

Uw Slager is er voor de zelfstandige slager ondernemers in Nederland. Een winkelformule die de ondernemers helpt om zich the onderscheiden en zo de consument een reden geven om een Uw Slager te bezoeken.

Waarom Uw Slager?

ankzij de baanbrekende samenwerking tussen Prestop en Uw Slager kunnen onze slagers nu moeiteloos gebruik maken van de innovatieve bestelzuilen. Deze zuilen bieden een buitengewone kans om het slagersaanbod en de lunchroomfaciliteiten extra onder de aandacht te brengen.

Met de geavanceerde bestelzuilen kunnen klanten eenvoudig en snel hun favoriete vleesproducten bestellen of genieten van een heerlijke maaltijd in de lunchroom. De intuïtieve interface en het gebruiksgemak van de bestelzuilen zorgen voor een naadloze ervaring, waardoor klanten graag terugkomen voor meer.

Kortom, de krachtige combinatie van Uw Slager en Prestop bestelzuilen opent nieuwe deuren voor slagers om hun aanbod te presenteren en klanten te verwennen met een efficiënte en plezierige winkelervaring. Stap binnen bij Uw Slager en ontdek hoe deze technologische innovatie de manier waarop slagers zaken doen, transformeert!

Infoaanvraag Uw Slager en Prestop bestelzuil

Vraag naar de mogelijkheden via dit formulier om kennis te maken met Uw Slager en een bestelzuil van Prestop.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak