RESELLERS GEZOCHT

Uw Slager en Prestop bestelzuilen

Ervaar het verschil bij Uw Slager

Uw Slager staat klaar voor zelfstandige slagerij-ondernemers in Nederland. Het is een winkelformule die ondernemers ondersteunt bij het onderscheiden van zichzelf, waardoor consumenten redenen hebben om juist een Uw Slager-winkel te bezoeken.

Waarom Uw Slager?

Dankzij een baanbrekende samenwerking tussen Prestop en Uw Slager kunnen onze slagers nu moeiteloos profiteren van innovatieve bestelzuilen. Deze zuilen bieden een unieke kans om niet alleen het assortiment van de slagerij te presenteren, maar ook om de lunchroomfaciliteiten extra onder de aandacht te brengen.

Met deze geavanceerde bestelzuilen kunnen klanten moeiteloos en snel hun favoriete vleesproducten bestellen of genieten van een heerlijke maaltijd in de lunchroom. De intuïtieve interface en het gebruiksgemak van de bestelzuilen zorgen voor een naadloze ervaring, waardoor klanten graag terugkeren voor meer.

Kortom, de krachtige combinatie van Uw Slager en de Prestop bestelzuilen opent nieuwe deuren voor slagers om hun aanbod te presenteren en klanten te verwennen met een efficiënte en plezierige winkelervaring. Stap binnen bij Uw Slager en ontdek hoe deze technologische innovatie de manier waarop slagers zaken doen, volledig transformeert!

Infoaanvraag Uw Slager en Prestop bestelzuil

Vraag naar de mogelijkheden via dit formulier om kennis te maken met Uw Slager en een bestelzuil van Prestop.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak