RESELLERS GEZOCHT

VCHO en Prestop bestelzuilen

De Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), de grootste brancheorganisatie voor Chinese-Aziatische horecaondernemers in Nederland, werkt samen met Prestop.

Hun voornaamste doel is het behartigen van de belangen van Chinese-Aziatische horecaondernemers in Nederland en hun leden zijn afkomstig uit verschillende segmenten van de horecabranche, zoals restaurants, cafetaria's en hotels.

De VCHO heeft Prestop als de exclusieve parner voor de levering van bestelzuilen aan haar leden geselecteerd. Deze leden krijgen dan ook speciale bestelzuilen die onder andere door Eazie worden toegepast.

VCHO prestop partnerpagina

prestop bestelzuilen vcho

VCHO ledenvoordeel

Prestop neemt naast het leveren van de beste bestelzuil en geschikte content, ook de verantwoordelijkheid voor de stroomkosten van de zuilen. Prestop zal de kosten voor het stroomverbruik betalen gedurende 12 maanden na levering van de zuil. Daarnaast wordt er gezorgd dat de zuil automatisch aan- en uitgaat om deze kosten na deze periode zoveel mogelijk te beperken.

Bovendien ontvangen VCHO-leden korting op verschillende bestelzuilen van Prestop. Hieronder hebben we een aantal van deze modellen uitgelicht.

  1. Baliemodel                  PT-KIOSK-EV22P-LED-Desk
  2. Instapmodel Eminent   PT-KIOSK-EM24P
  3. Instapmodel Evolution  PT-KIOSK-EV24P
  4. Luminant enkelzijdig    PT-KIOSK-LT27P-Single
  5. Luminant dubbelzijdig  PT-KIOSK-LT27P-DUO

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak