Ben jij onze nieuwe collega?

VCHO en Prestop bestelzuilen

De Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO), de grootste brancheorganisatie voor Chinese-Aziatische horecaondernemers in Nederland, werkt samen met Prestop.

Hun voornaamste doel is het behartigen van de belangen van Chinese-Aziatische horecaondernemers in Nederland en hun leden zijn afkomstig uit verschillende segmenten van de horecabranche, zoals restaurants, cafetaria's en hotels.

De VCHO heeft Preestop als de exclusieve parner voor de levering van bestelzuilen aan haar leden geselecteerd. Deze leden krijgen dan ook speciale bestelzuilen die onder andere door Eazie worden toegepast.

VCHO prestop partnerpagina

VCHO ledenvoordeel

Prestop neemt naast het leveren van de beste bestelzuil en geschikte content, ook de verantwoordelijkheid voor de stroomkosten van de zuilen. Prestop zal de kosten voor het stroomverbruik betalen gedurende 12 maanden na levering van de zuil. Daarnaast wordt er gezorgd dat de zuil automatisch aan- en uitgaat om deze kosten na deze periode zoveel mogelijk te beperken.

Bovendien ontvangen VCHO-leden korting op verschillende bestelzuilen van Prestop. Hieronder hebben we een aantal van deze modellen uitgelicht.

  1. Baliemodel PT-KIOSK-EV16P-Desk
  2. Baliemodel PT-KIOSK-EV22P-LED-Desk
  3. Baliemodel PT-KIOSK-EV24P-Desk
  4. Instapmodel 24” bestelzuil PT-KIOSK-EM24P
  5. Bestelzuil Luminant line, vrijstaand enkelzijdig PT-KIOSK-LT27P-Single
  6. Bestelzuil Luminant line, vrijstaand dubbelzijdig PT-KIOSK-LT27P-DUO

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding