Zorgen dat bezoekers de juiste route volgen met behulp van een aanmeldzuil

Aanmeldzuilen worden al lang toegepast binnen ziekenhuizen. Vanwege privacy redenen wordt er op deze locaties al afstand gehouden en privacy filters zorgen ervoor dat er niet meegekeken kan worden. Uiteraard kunnen de zuilen worden voorzien van diverse randapparatuur zoals documentscanners, printers, etc.

 

Ziekenhuizen gebruiken aanmeldzuilen van Prestop

Voor zowel het AMC en het Amsterdam UMC hebben we een unieke aanmeldzuil ontworpen en geproduceerd met een edge-to-edge pcap-touchscreen (volledig glas aan de voorkant). Het touchscreen is voorzien van een privacy folie, zodat persoonlijke gegevens niet leesbaar zijn tenzij je recht voor de informatiezuil staat. 

AMC case    Amsterdam UMC case

Wij maken van iedere zuil een aanmeldzuil

In principe kunnen wij van iedere zuil, in combinatie met de juiste applicatie en randapparatuur, een aanmeldzuil maken. Ook kunnen we de videobel/videochat toevoegen.

Meer over informatiezuilen    bestel in de shop

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding