RESELLERS GEZOCHT

Maatwerk aanmeldzuilen

De kracht van Prestop is dat het alle disciplines in huis heeft om een aanmeldzuil te ontwerpen en dus snel van een ontwerp tot productie en installatie kan komen. Naast aanmeldzuilen voor ziekenhuizen, tandartspraktijken, mondzorgpraktijken en zorginstellingen ontwerpen en produceren we ook aanmeldzuilen voor logistieke bedrijven. Deze zuilen worden vaak uitgerust met een printer, RFID-lezer, webcam en speakers.

Aanmeldzuil voor chauffeurs

Astrum IT is een betrouwbare Duitse partner van Prestop en biedt hoogwaardige IT-oplossingen voor sign-in kiosken aan gerenommeerde klanten. Onze hardware wordt gebruikt voor verschillende doeleinden en onze sign-in kiosken zijn te vinden bij bekende bedrijven, zoals Bosch, Siemens en Sodexo. Voor deze partner paste Prestop een lijn van standaard zuilen aan door deze te leveren met een specifieke scanner en in een bepaalde kleurstelling.

Videochat

Een nieuwe ontwikkeling is dat we steeds meer aanmeldzuilen uitrusten met een webcam, microfoon en speakers. De bezoeker kan op deze wijze contact leggen met een medewerker. Prestop heeft een aantal standaard modellen echter biedt uiteraard ook maatwerk waar de componenten worden verwerkt in de aanmeldzuil.

videochat videobellen zuil
videochat videobellen zuil
videochat videobellen zuil schiphol

Heb jij interesse in maatwerk aanmeldzuilen?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak