Ben jij onze nieuwe collega?

Aanmeldzuilen ziekenhuis

De kracht van Prestop is dat het alle disciplines in huis heeft om een aanmeldzuil te ontwerpen en dus snel van een ontwerp tot productie en installatie kan komen. Voorbeeld is het wat we van schets tot uitlevering van 30 zuilen hebben uitgevoerd in 2 maanden voor het AMC. Naast aanmeldzuilen voor ziekenhuizen, tandartspraktijken, mondzorgpraktijken en zorginstellingen ontwerpen en produceren we ook aanmeldzuilen voor logistieke bedrijven en tegenwoordig ook voor bedrijven waar i.v.m. Corona diverse veiligheidsvoorschriften gelden. Deze zuilen worden vaak uitgerust met een printer, RFID-lezer, webcam en speakers.

aanmeldzuilen mondzorgpraktijk

Aanmeldzuil mondzorgpraktijk

Een partner van Prestop ontwikkelt en levert totaal software voor de veeleisende praktijk. Naast agenda- en praktijkbeheer en vele andere functionaliteiten is koppelen aan een aanmeldzuil ook mogelijk. Deze functionaliteit ontziet de baliemedewerkers doordat patiënten zich zelfstandig aanmelden via het inscannen van de QR-code op de afsprakenkaart of via invoer op een touchscreen. Voor deze partner past Prestop een lijn van standaard zuilen aan door deze te leveren met een specifieke scanner en in een bepaalde kleurstelling.

Videochat

Een nieuwe ontwikkeling is dat we steeds meer aanmeldzuilen uitrusten met een webcam, microfoon en speakers. De bezoeker kan op deze wijze contact leggen met een medewerker. Prestop heeft een aantal standaard modellen echter biedt uiteraard ook maatwerk waar de componenten worden verwerkt in de aanmeldzuil.

videochat videobellen zuil
videochat videobellen zuil
videochat videobellen zuil schiphol

Heb jij interesse in maatwerk Aanmeldzuilen vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding