RESELLERS GEZOCHT

10 extra enquêtezuilen voor Motify

Donderdag 10 Maart 2022

Belevingsmonitor zorgt voor inzicht

Prestop werkt al een tijdje samen met Motify en zijn retail (real estate) partner Locatus. Vorig jaar werd samen de Belevingsmonitor waarbij Prestop een kiosk ontwikkelde die perfect geschikt is voor de enquêtesoftware. Er staan er dan ook al veel in het veld die allemaal inzicht geven voor de winkelcentra en winkels. Deze krijgen dan een inkijk in de wensen en eisen van bezoekers waar ze op kunnen inspelen. 

Enquêtezuil voor marketeers en managers

Dus, via de 10.1" enquêtezuilen kan er aan de marketing en communicatieknoppen worden gedraaid. Managers en marketeers kunnen direct een effect meten en zien wat werkt en wat niet. Het scherm van de zuil is eenvoudig af te lezen en te gebruiken, waardoor deze op iedere indoor plek kan worden neergezet als er stroom is. Door de 4G-puk aan de bovenkant hebben de zuilen altijd een goed bereik. Deze antenne is vandalismebestendig. 

 Geïnteresseerd? Bekijk de zuil hier:

10.1" informatiezuil

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak