1000 informatiezuilen voor Winora Duitsland

Woensdag 21 November 2018

Vandaag is niet alleen de lancering van de nieuwe website, maar ook de start van de productie van de eerste 300 informatiezuilen welke nog voor Kerst geleverd zullen worden aan Winora Duitsland. Deze 300 zuilen zijn de eerste van in totaal 1000 zuilen welke door Prestop worden geproduceerd en geleverd. Klanten kunnen in de winkel het complete assortiment op de informatiezuilen bekijken. 

Over Winora en Accell Group

Winora is onderdeel van Accell Group en richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen en fietsonderdelen en -accessoires. De onderneming heeft marktleidende posities in Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk, Finland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In Europa is Accell Group marktleider in fietsen, gemeten in omzet. De bekendste merken van Accell Group zijn Haibike (DE), Winora (DE), Batavus (NL), Sparta (NL), Koga (NL), Lapierre (FR), Ghost (DE), Raleigh en Diamondback (UK, US, CA), Tunturi (FI), Atala (IT), Redline (US), Loekie (NL) en XLC (internationaal).

 

informatiezuilen

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom