RESELLERS GEZOCHT

1000 informatiezuilen voor Winora Duitsland

Woensdag 21 November 2018

Vandaag is niet alleen de lancering van de nieuwe website, maar ook de start van de productie van de eerste 300 informatiezuilen welke nog voor Kerst geleverd zullen worden aan Winora Duitsland. Deze 300 zuilen zijn de eerste van in totaal 1000 zuilen welke door Prestop worden geproduceerd en geleverd. Klanten kunnen in de winkel het complete assortiment op de informatiezuilen bekijken. 

Over Winora en Accell Group

Winora is onderdeel van Accell Group en richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen en fietsonderdelen en -accessoires. De onderneming heeft marktleidende posities in Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk, Finland, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. In Europa is Accell Group marktleider in fietsen, gemeten in omzet. De bekendste merken van Accell Group zijn Haibike (DE), Winora (DE), Batavus (NL), Sparta (NL), Koga (NL), Lapierre (FR), Ghost (DE), Raleigh en Diamondback (UK, US, CA), Tunturi (FI), Atala (IT), Redline (US), Loekie (NL) en XLC (internationaal).

 

informatiezuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak