11 touchscreens voor Gemeente Den Bosch

Donderdag 21 Januari 2016

Prestop mocht voor gemeente Den Bosch een mooi project realiseren.

In totaal plaatste we 11 touchscreens waaronder een videowall bestaande uit aan de rechter en linkerkant twee 55″ pcap schermen waarop een aanmeldsysteem toepasbaar is voor de bezoekers. Het middelste scherm (drie keer een 55″) beschikt over de Infrarood touchtechniek en wordt gebruikt door middel van Omnitapps multitouch software.

Daarnaast is er een 55″ pcap scherm ingebouwd in een ronde tafel. Dit scherm zal gebruikt worden voor het aanvragen van vergunningen.

Een ander rond meubel is voorzien van vier 22″ touchscreens met Omnitapps software en daarnaast is er een 32″ touchscreen ingebouwd in een leren bankje met daarop draaiend de Halli Galli game.

We zijn erg trots op dit mooie resultaat!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding