SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

11 touchscreens voor Gemeente Den Bosch

Donderdag 21 Januari 2016

Prestop mocht voor gemeente Den Bosch een mooi project realiseren.

In totaal plaatste we 11 touchscreens waaronder een videowall bestaande uit aan de rechter en linkerkant twee 55″ pcap schermen waarop een aanmeldsysteem toepasbaar is voor de bezoekers. Het middelste scherm (drie keer een 55″) beschikt over de Infrarood touchtechniek en wordt gebruikt door middel van Omnitapps multitouch software.

Daarnaast is er een 55″ pcap scherm ingebouwd in een ronde tafel. Dit scherm zal gebruikt worden voor het aanvragen van vergunningen.

Een ander rond meubel is voorzien van vier 22″ touchscreens met Omnitapps software en daarnaast is er een 32″ touchscreen ingebouwd in een leren bankje met daarop draaiend de Halli Galli game.

We zijn erg trots op dit mooie resultaat!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding