11 touchscreens voor Gemeente Den Bosch

Donderdag 21 Januari 2016

Prestop mocht voor gemeente Den Bosch een mooi project realiseren.

In totaal plaatste we 11 touchscreens waaronder een videowall bestaande uit aan de rechter en linkerkant twee 55″ pcap schermen waarop een aanmeldsysteem toepasbaar is voor de bezoekers. Het middelste scherm (drie keer een 55″) beschikt over de Infrarood touchtechniek en wordt gebruikt door middel van Omnitapps multitouch software.

Daarnaast is er een 55″ pcap scherm ingebouwd in een ronde tafel. Dit scherm zal gebruikt worden voor het aanvragen van vergunningen.

Een ander rond meubel is voorzien van vier 22″ touchscreens met Omnitapps software en daarnaast is er een 32″ touchscreen ingebouwd in een leren bankje met daarop draaiend de Halli Galli game.

We zijn erg trots op dit mooie resultaat!

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom