11 touchscreens voor Gemeente Den Bosch

Donderdag 21 Januari 2016

Prestop mocht voor gemeente Den Bosch een mooi project realiseren.

In totaal plaatste we 11 touchscreens waaronder een videowall bestaande uit aan de rechter en linkerkant twee 55″ pcap schermen waarop een aanmeldsysteem toepasbaar is voor de bezoekers. Het middelste scherm (drie keer een 55″) beschikt over de Infrarood touchtechniek en wordt gebruikt door middel van Omnitapps multitouch software.

Daarnaast is er een 55″ pcap scherm ingebouwd in een ronde tafel. Dit scherm zal gebruikt worden voor het aanvragen van vergunningen.

Een ander rond meubel is voorzien van vier 22″ touchscreens met Omnitapps software en daarnaast is er een 32″ touchscreen ingebouwd in een leren bankje met daarop draaiend de Halli Galli game.

We zijn erg trots op dit mooie resultaat!

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream