RESELLERS GEZOCHT

200 Informatiezuilen bouwen in 5 dagen

Vrijdag 08 Januari 2021

Op 23 december om 08.45 werd gestart met het lossen van alle onderdelen. Aan het einde van de dag stonden alle 200 zuilen op hun vloerplaat. Op 24 december waren er al 48 zuilen geheel opgebouwd inclusief pc, magneetsticker, wifi puck antenne en bekabeling. Van deze 48 stonden een 30 tal in principe al klaar stonden om ingepakt te worden. Dit alles was uiteraard alleen mogelijk door een zeer gedegen voorbereiding en een hard werkend, op elkaar ingespeelt team van assemblagemedewerkers. 

Uiteindelijk wist et assemblage team van Prestop in slechts 5 dagen maar liefst alle 200 informatiezuilen te bouwen. Door een optimale voorbereiding en het klaarzetten van alle de inbouwcomponenten was een team van 5 man in staat deze informatiezuilen te bouwen tijdens normale kantooruren. Het inpakken van deze zuilen werd in 1 dag gedaan. De zuilen werden zo opgezet zodat de Duitse klant ze stekkerklaar geleverd krijgt.Of te wel de zuil hoeft alleen nog maar worden aangesloten op 230 en internet. 

 

200 Wynora zuilen in 5 dagen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak