RESELLERS GEZOCHT

30 jaar Prestop samengevat in een boek

Woensdag 08 Maart 2023

Ter ere van het 30-jarig bestaan van Prestop hebben de medewerkers van Prestop en Omnivision een boek samengesteld. Dit boek biedt een overzicht van de oplossingen die we hebben ontwikkeld en nog steeds ontwikkelen, met name op het gebied van zelfscan-, -bestel, -info, -entertainment en -check-in/out. Het boek geeft tevens onze visie weer over waar we naartoe willen met deze interactieve oplossingen en hoe we onze klanten de best mogelijke ervaring kunnen bieden.

Het boek is samengesteld door de mensen die het dichtst bij het bedrijf staan en het beste begrijpen waar we voor staan. Het is daarom een waardevol document dat niet alleen onze geschiedenis en onze prestaties weerspiegelt, maar ook onze toewijding aan onze klanten en ons vermogen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die aan hun behoeften voldoen.

We zijn trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen 30 jaar, maar we zijn nog enthousiaster over wat de toekomst zal brengen. We blijven ons inzetten voor het ontwikkelen van de beste interactieve oplossingen en het bieden van uitstekende service aan onze klanten, zodat we samen kunnen groeien en ons kunnen blijven ontwikkelen in deze spannende en groeiende industrie.

prestop 30 jaar book cover

 

 Leer onze geschiedenis kennen en raak geïnspireerd

Vraag een download aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak