RESELLERS GEZOCHT

75" en 65" touchscreens voor traumakamers UMCG

Vrijdag 08 April 2022

Het UMCG rondt de verbouwing af met Prestop touchscreens

In Groningen is het UMCG bezig met een intensieve verbouwing van hun hotfloor. Deze hotfloor bestaat uit onder meer operatiekamers, intensive cares en de spoedeisende hulp. Onlangs was de eindfase aangebroken van de renovatie van de traumakamers. Voor een partner heeft Prestop twee custom made touchscreens mogen produceren. Er zijn speciale 75” en 65” touchscreen oplossing geproduceerd en in de traumakamers geïnstalleerd.

De behuizingen zijn gemaakt van glad wit gecoat staal en de voorzijde is volledig afgesloten door een grote glasplaat met zwart kader die wij in onze cleanroom hebben voorzien van PCAP touchtechniek. Naast de monitoren die er zijn geïntegreerd hebben wij de behuizingen ook direct voldoende groot gemaakt zodat er ook andere componenten netjes verwerkt konden worden. Met de opgeleverde touchscreens zijn de traumakamers voor de komende jaren weer up-to-date!

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over touchscreens of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben. 

Neem contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak