RESELLERS GEZOCHT

A-Z Barbecue heeft BBQ-service bestelzuil op drie vakantieparken

Bestelzuilen A-Z Barbecue op vakantieparken

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service levert voor een volledig verzorgde BBQ-ervaring. Ze regelen alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue: bezorgen, ophalen, de afwas en schoonmaken zit er allemaal bij inbegrepen. 

Op drie plekken hebben zij nu Prestop bestelzuilen geplaatst waar SiteKiosk op draait (veilige weergave van hun website). Deze staan strategisch opgesteld naast de recepties in recreatieparken van Roompot en Landal, in Nieuwvliet-Bad en Roggel. Op de Eminent bestelzuilen, met een signage scherm en touchscreen kunnen vakantiegangers hun barbecue met eten, borden, bestek etc. voor de volgende dag bestellen. Ze kunnen gemakkelijk door de producten en foto's scrollen om zo een beter beeld te krijgen dan wanneer ze aan de receptie hetzelfde zouden vragen. Makkelijk dus voor bezoekers van Roompot en Landal om een BBQ te huren.

Vraag demo of offerte aan

Ook profijt voor vakantieparken

De vakantieparken hebben ook een flink profijt aan de zuilen en hebben na een volle maand gebruik al gezegd dat ze de self-service zuilen graag zouden willen laten staan en dat ze er tevreden mee zijn. Het scheelt namelijk in personeel en de parken krijgen een provisie.

Met deze oplossing haalt A-Z Barbecue meer bestellingen binnen en zijn zowel de recreatieparken als de bezoekers tevreden door de gemakkelijkheid en stressloze ervaring.

De zuilen kan je vinden op het Roompot Beach Resort in Nieuwvliet-Bad, het Landal Beach Resort in Nieuwvliet-Bad, en recreatiepark de Leistert in Roggel.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over Prestop bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een (livestream) BBQ Experience Center oplossing met alle interactieve oplossingen die we hebben in de showroom.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak