PERSONEEL GEZOCHT

A-Z Barbecue heeft BBQ-service bestelzuil op drie vakantieparken

Donderdag 23 December 2021

Bestelzuilen A-Z Barbecue op vakantieparken

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service levert voor een volledig verzorgde BBQ-ervaring. Ze regelen alles wat nodig is voor een heerlijke barbecue: bezorgen, ophalen, de afwas en schoonmaken zit er allemaal bij inbegrepen. 

Op drie plekken hebben zij nu Prestop bestelzuilen geplaatst waar SiteKiosk op draait. Deze staan strategisch opgesteld naast de recepties in recreatieparken van Roompot en Landal, in Nieuwvliet-Bad en Roggel. Op de Luminant bestelzuilen, met een signage scherm en touchscreen kunnen vakantiegangers hun barbeque met eten, borden, bestek etc. voor de volgende dag bestellen. Ze kunnen gemakkelijk door de producten en foto's scrollen om zo een beter beeld te krijgen dan wanneer ze aan de receptie hetzelfde zouden vragen.

Ook profijt voor vakantieparken

De vakantieparken hebben ook een flink profijt aan de zuilen en hebben na een volle maand gebruik al gezegd dat ze de self-service zuilen graag zouden willen laten staan en dat ze er tevreden mee zijn. Het scheelt namelijk in personeel en de parken krijgen een provisie.

Met deze oplossing haalt A-Z Barbecue meer bestellingen binnen en zijn zowel de recreatieparken als de bezoekers tevreden door de gemakkelijkheid en stressloze ervaring.

De zuilen kunt u vinden op het Roompot Beach Resort in Nieuwvliet-Bad, het Landal Beach Resort in Nieuwvliet-Bad, en recreatiepark de Leistert in Roggel.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding