RESELLERS GEZOCHT

Aanmeldzuilen voor logistiek centrum

Chauffeursgemak: Zelfstandig exportdocumenten printen

In een streven naar efficiëntie en zelfstandigheid heeft Prestop voor Odin Warehousing twee op maat gemaakte aanmeldzuilen ontwikkeld. Deze innovatieve kiosken stellen chauffeurs in staat om moeiteloos hun exportdocumenten af te drukken, zonder tussenkomst van personeel.

Vraag maatwerk aan

Eenvoudige aanmeldprocedure

Met behulp van deze aanmeldzuilen kunnen chauffeurs zichzelf eenvoudig aanmelden door hun paspoort te scannen. Vervolgens worden alle benodigde exportdocumenten direct geprint, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

Geavanceerde functionaliteiten

De aanmeldzuilen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om een naadloze ervaring te bieden. Zo bevatten ze een identificatiescanner, een barcodescanner en uiteraard een intuïtief touchscreen en pc. Deze functionaliteiten maken het proces van aanmelden en documenten afdrukken snel en efficiënt.

Vraag maatwerk aan

Externe softwareintegratie

Om optimale prestaties te garanderen, is de applicatie van de aanmeldzuilen ontwikkeld door een extern softwarebedrijf. Hierdoor is een hoog niveau van betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd.

Conclusie

Dankzij de innovatieve aanmeldzuilen van Prestop kunnen chauffeurs bij Odin Warehousing nu moeiteloos en zelfstandig hun exportdocumenten printen. Dit draagt niet alleen bij aan een soepel transportproces, maar verhoogt ook de algehele efficiëntie van de logistieke operaties.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak