RESELLERS GEZOCHT

ALTCON toont wereldwijde projecten op een indrukwekkend 86-inch touchscreen met Omnitapps

ALTCON biedt gebruikte machines met een lange levensduur en hun allround service wordt vertrouwd door honderden klanten in meer dan 50 landen. Hun team van specialisten zorgt ervoor dat de machines in optimale staat bij de klanten worden afgeleverd, en wereldwijde levering tot aan de deur. Als er iets met de machine gebeurt, is het team er alles aan gelegen om ze op volle snelheid te laten draaien.

In 2019 installeerde Prestop een indrukwekkend 86-inch 4k touchscreen bij ALTCON, dat we in een muur in hun kantoor hebben ingebouwd. Een paar weken geleden hebben we hun Omnitapps-presentatie geüpdatet! Bekijk hoe ze hun wereldwijde projecten demonstreren!

Altcon Panasonic touchscreen 86 inch Prestop

Panasonic scherm interactief gemaakt

Bij Prestop beschikken we over een cleanroom waarmee we monitoren tot 86 inch ombouwen tot touchscreens. In 2019 mochten we dit doen voor ALTCON, een Nederlands bedrijf voor zware machines dat zijn wereldwijde projecten wilde laten zien. Omdat de computer al meer dan vier jaar in gebruik was en traag werkte, hebben we vandaag een nieuw exemplaar geïnstalleerd dat nog vele jaren mee kan!

Projecten weergeven op een touchscreen

In ons bedrijf bieden we onze klanten de optie om hun eigen software of ons softwarepakket te gebruiken. Wij vinden het belangrijk om de beste oplossing voor onze klanten te vinden en zijn altijd bereid om aan hun voorkeuren tegemoet te komen. Onlangs hebben we een presentatie gemaakt met Omnitapps en de toepassing Swipe Media Marker gebruikt. Onze presentatie toonde een wereldkaart met markers die, bij interactie, video's en foto's weergaven van ALTCON's wereldwijde projecten en machines in actie. Bekijk hieronder enkele screenshots!

Altcon screenshots Omnitapps
Altcon screenshots Omnitapps
Altcon screenshots Omnitapps
Altcon screenshots Omnitapps

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak