AMC aanmeldzuilen

Vrijdag 28 Juli 2017

Eerste levering aanmeldzuilen AMC

Het Academisch Medisch Centrum (AMC) is één van de acht universitair medische centra in Nederland en wordt op het gebied van de academische geneeskunde gerekend tot de internationale top.

Dit jaar heeft het AMC samen met het VUmc een nieuw EPD-systeem genaamd Epic geïmplementeerd waarmee bezoekers zich via een informatiezuil kunnen aanmelden. Bij het VUmc hebben we al aanmeldzuilen geleverd en zodoende zijn ze met dezelfde vraag bij Prestop gekomen. Het AMC was op zoek naar een partij die aanmeldzuilen kan ontwerpen, produceren en installeren. De ideale partner voor deze complete oplossing was Prestop.

Custom aanmeldzuil

Voor het AMC hebben we een aanmeldzuil ontworpen en geproduceerd met een op maat gemaakt 22″ PCAP touchscreen (edge-to-edge) en met een barcode scanner. Het touchscreen is voorzien van een privacy folie, zodat persoonlijke gegevens niet leesbaar zijn als men niet recht voor de informatiezuil staat. Daarnaast is deze zuil voorbereid op een printer, dus als het AMC besluit toch een printer te willen aansluiten, dan kunnen wij snel schakelen en een printer inbouwen.

 

informatiezuilen

Gemakkelijk aanmelden met aanmeldzuilen

De aanmeldzuil in combinatie met Epic biedt patiënten een selfservice mogelijkheid bij binnenkomst in het ziekenhuis door middel van een intuïtieve touchscreen interface. Doelstelling van deze oplossing is dat patiënten (of hun begeleiders) door een menu van mogelijkheden lopen zoals aanmelden, inchecken, lijst met afspraken, registratie-informatie en controle hierop. Identificatie van de bezoeker gebeurt door middel van het scannen van een QR-code (die aanwezig is op schriftelijke bevestiging of digitaal op de smartphone) of een ID-bewijs.

Nog meer aanmeldzuilen

Inmiddels heeft Prestop een vijftal aanmeldzuilen bij het AMC geplaatst. In totaal worden 19 aanmeldzuilen geplaatst!

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom