RESELLERS GEZOCHT

Applicaties voor touchtafels

Prestop heeft weer een aantal fijne nieuwe klanten mogen verwelkomen. Cultuurhuis Bergeijk is in het bezit van een mooie Smart Touchtafel en zal met Omnitapps software samen met de door Prestop gemaakte confguratie de bezoekers een interactieve beleving geven.

Ook Stichting Vestingmuseum Maastricht heeft een uitbreiding van hun al door Prestop geleverde interactieve beleving gerealiseerd die zeker het bekijken waard is. Twee touchtafels met Omnitapps zijn geplaatst om ook hier bezoekers van alle leeftijden alle informatie te kunnen geven.

 

Omnitapps4 Composer software in combinatie met touchtafels is de oplossing voor ook kleine musea om alle media op een toegankelijke manier te tonen. Meer weten over deze combinatie van hardware en software dan bent u van harte welkom om ons te bezoeken of via een live streaming demo vanaf uw werkplek een kijkje te nemen.

 

Meer informatie over Omnitapps treft u aan onder deze link

Meer informatie over de tafels treft u aan onder deze link

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak