RESELLERS GEZOCHT

Arrahma Islamitisch Uitvaartfonds laat leden inschrijven via Evolution infozuil

Arrahma is een Islamitisch uitvaartfonds dat is opgericht om financiële steun te bieden aan moslims en hun families bij het regelen van Islamitische uitvaarten. Het fonds helpt bij het dekken van kosten zoals de begrafenis, het wassen en begraven volgens Islamitische rituelen, en andere gerelateerde uitgaven. Hierdoor kunnen moslims in Nederland en België op een Islamitisch conforme en waardige manier afscheid nemen van hun dierbaren, zonder zich zorgen te maken over financiële lasten tijdens deze moeilijke periode.

Op de Nederlandse vestigingen heeft Arrahma sinds kort informatiezuilen ter beschikking voor haar bezoekers die zich willen inschrijven.

Inschrijfzuil met website

Op de 24 inch Evolution zuilen draait via onze SiteKiosk tool de website van Arrahma. Deze zuilen zijn onderdeel van onze Evolution actiezuilen die we voor een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Zo hebben we de zuilen ook in 32 inch varianten en kunnen er extra opties aan worden toegevoegd zoals een bewegingssensor, barcode scanner, camera, microfoon en zelfs een pinautomaat om van de informatiezuil een self-service kiosk te maken.

Arrahma heeft vier examplaren die we hebben bestickerd. Zo passen ze nog beter bij het imago dat Arrahma wilt uitstralen, maar wordt het vooral duidelijk wat Arrahma kan betekenen voor de moslimgemeenschap. Een mooie oplossing die de barrière verkleind voor mensen om zich in te schrijven, mochten ze geen behoefte hebben aan persoonlijk contact op dat moment.

inschrijfzuil

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak