RESELLERS GEZOCHT

ASML huurt 4 zuilen met koptelefoon tijdens groots evenement

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024 opende ASML zijn deuren. Tijdens de open huis dagen konden bezoekers de wereld van ASML van dichtbij beleven en kiezen uit vele leuke activiteiten, rondleidingen en infosessies. Prestop droeg bij aan dit evenement door vier 24 inch landscape Evolution informatiezuilen te verhuren. Deze zuilen waren voorzien van een prachtige Omnitapps presentatie. Bezoekers konden via deze zuilen uitgebreide informatie over ASML verkrijgen.

Informatiezuilen met koptelefoons

Op de zuilen werden vijf video's afgespeeld via een mooie Omnitapps presentatie die Prestop in elkaar heeft gezet voor ASML:

  • Hoe is de wereld van de chips georganiseerd?
  • Hoe werkt ASML samen?
  • Hoe werkt de logistieke operatie?
  • Waarom is een cleanroom clean?
  • Een ASML eindbaas aan het woord.

Bezoekers konden deze video's bekijken en met behulp van een koptelefoon beluisteren. Dit zorgde voor een interactieve en diepgaande ervaring. De koptelefoons boden een duidelijke geluidskwaliteit, waardoor bezoekers alle details goed konden horen. Ze konden daarnaast zelf het geluidsniveau instellen op het beeldscherm. 

Plan een demo in of vraag een huurofferte aan

Huurlicentie Omnitapps

Naast dat de zuilen waren gehuurd, werd voor deze gelegenheid ook een Omnitapps licentie gehuurd door ASML. Dit scheelt in kosten en is al mogelijk vanaf 1 dag. Omnivision heeft de Omnitapps presentatie ingericht voor ASML met de Omnitapps VideoPlayer app. Ideaal voor het tonen van video's op een touchscreen! ASML hoefde alleen de content aan te leveren en wij maakten er een kant-en-klare interactieve presentatie van.

Plug & play zuilenverhuur

Wat ideaal is voor ASML is dat de zuilen door Prestop werden geïnstalleerd op de juiste plekken. Getest en wel hoefden de medewerkers van ASML niet om te kijken naar het aanzetten en uitzetten van de zuilen en aangezien Omnitapps volledig offline draait, hoefde ASML alleen een viertallige stroomaansluiting voor te bereiden. 

Plan een demo in of vraag een huurofferte aan

Trots op onze bijdrage aan het ASML Evenement

Bij Prestop zijn we trots op de positieve feedback die we ontvingen voor onze bijdrage aan het ASML open huis. Onze informatiezuilen met Omnitapps presentaties en koptelefoons zorgden voor een boeiende en informatieve ervaring. De succesvolle samenwerking met ASML benadrukt de waarde van innovatieve oplossingen in evenementen en educatie.

We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en nieuwe mogelijkheden om onze kennis en kunde te delen met een breder publiek. 

Ben je geïnteresseerd in het huren van informatiezuilen voor jouw evenement?

Plan een demo in of vraag een huurofferte aan

screenshot ASML video's Omnitapps open huis dagen 2024
screenshot ASML video's Omnitapps open huis dagen 2024
screenshot ASML video's Omnitapps open huis dagen 2024
screenshot ASML video's Omnitapps open huis dagen 2024
screenshot ASML video's Omnitapps open huis dagen 2024
Prestop informatiezuilen voor ASML met Omnitapps

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak