RESELLERS GEZOCHT

Astrum IT's interactieve brochure: Showcasing Prestop zuilen

Maandag 27 Maart 2023

Astrum IT is een betrouwbare Duitse partner van Prestop die IT-oplossingen levert voor gerenommeerde klanten met behulp van onze hardware. Astrum IT doet van alles met aanmeldsoftware, waardoor onze aanmeldzuilen zijn onder andere te vinden bij bekende bedrijven zoals Bosch, Siemens en Sodexo.

Ervaring met registratiezuilen door de jaren heen

Zo heeft Prestop verschillende maten Eminent en Evolution zuilen geleverd door de jaren heen. Deze hebben verschillende componenten gehad, afhankelijk van de behoefte van de eindklant. We hebben bijvoorbeeld aanmeldzuilen geleverd voor vrachtwagenchaffeurs die hun paspoort moesten scannen, een foto moesten maken en daarna een badge uitgegeven kregen, zodat ze daarna via de verdere instructies op de zuil, toegang hadden tot de rest van het bedrijf. Daarnaast kunnen we RFID-lezers, QR en barcode scanners, speakers en bonnetjes en A4-printers toevoegen en als finishing touch privacyglas. Prestop kan de zuilen dus helemaal op maat maken voor de klant, inclusief extravagante componenten die je niet zou verwachten in een zuil. 

Astrum IT heeft dit zelf ook door en wilt de totaaloplossing van hardware en software dan ook delen met de wereld in hun nieuwe interactieve brochure.

Astrum IT brochure met Prestop op pagina 5 (Duits)

Geïnteresseerd in aanmeld en registratiezuilen voor jouw bedrijf?

bekijk het aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan   bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak