RESELLERS GEZOCHT

Autosalon Brussel

Maandag 30 Januari 2012

12 tot en met 22 januari werd de 90ste Autosalon gehouden in Brussel. Produpress, uitgevers van diverse bladen waaronder AutoGids, Le Moniteur Automobile en AutoWereld hadden een interactieve presentatie laten maken met onze software Omnitapps.

Op deze applicatie konden bezoekers van de beurs de barcode van hun toegangsbewijs scannen. Na de taalkeuze en het achterlaten van de NAW-gegevens werd random bepaald en gevisualiseerd welke prijs men gewonnen had. Van de gewonnen prijs werd een coupon geprint via de ingebouwde bonprinter. De coupon bestond uit 2 delen. 1 deel was de prijs die men gewonnen had, het andere deel was een vast deel om een korting te krijgen op het automagazine.

 

Touchscreens

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak