Autosalon Brussel

Maandag 30 Januari 2012

12 tot en met 22 januari werd de 90ste Autosalon gehouden in Brussel. Produpress, uitgevers van diverse bladen waaronder AutoGids, Le Moniteur Automobile en AutoWereld hadden een interactieve presentatie laten maken met onze software Omnitapps.

Op deze applicatie konden bezoekers van de beurs de barcode van hun toegangsbewijs scannen. Na de taalkeuze en het achterlaten van de NAW-gegevens werd random bepaald en gevisualiseerd welke prijs men gewonnen had. Van de gewonnen prijs werd een coupon geprint via de ingebouwde bonprinter. De coupon bestond uit 2 delen. 1 deel was de prijs die men gewonnen had, het andere deel was een vast deel om een korting te krijgen op het automagazine.

 

Touchscreens

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom