Autosalon Brussel

Maandag 30 Januari 2012

12 tot en met 22 januari werd de 90ste Autosalon gehouden in Brussel. Produpress, uitgevers van diverse bladen waaronder AutoGids, Le Moniteur Automobile en AutoWereld hadden een interactieve presentatie laten maken met onze software Omnitapps.

Op deze applicatie konden bezoekers van de beurs de barcode van hun toegangsbewijs scannen. Na de taalkeuze en het achterlaten van de NAW-gegevens werd random bepaald en gevisualiseerd welke prijs men gewonnen had. Van de gewonnen prijs werd een coupon geprint via de ingebouwde bonprinter. De coupon bestond uit 2 delen. 1 deel was de prijs die men gewonnen had, het andere deel was een vast deel om een korting te krijgen op het automagazine.

 

Touchscreens

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding