RESELLERS GEZOCHT

Bakeplus en Prestop gaan samenwerking aan

Sinds 1934 voorziet Bakeplus bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven van een breed scala aan ingrediënten van hoge kwaliteit. Als vooraanstaande leverancier biedt Bakeplus een compleet assortiment aan.

Bestelzuilen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Voor ijssalons bieden bestelzuilen talloze mogelijkheden om de service te verbeteren en de verkoop te stimuleren. In samenwerking met Bakeplus biedt Prestop een unieke oplossing voor drukke momenten in ijssalons en personeelstekort.

Bestelzuilen ijssalon

Op zonnige en drukke dagen in de ijssalon kunnen klanten eenvoudig hun gewenste ijsjes bestellen en afrekenen via de bestelzuil. Hierdoor hoef je alleen nog maar de bestelling klaar te maken en te overhandigen aan de klant. Het is ook mogelijk om contant te betalen, de bestelling is dan via de  via de bestelzuil. Uit onderzoek is gebleken dat er via bestelzuilen makkelijk extra verkoop wordt gerealiseerd, zoals toppings, lekkere toef slagroom of koffie to go.

De bestelzuilen zijn modern en kunnen worden voorzien van stickers in jouw huisstijl. Ze kunnen gekocht of gehuurd worden, en Prestop biedt volledige ontzorging, inclusief installatie, training over de bestelmodule en support op afstand en locatie indien nodig. De bestelmodule wordt ingericht met software op basis van jouw assortiment en informatie. Als je geen foto's hebt, kunnen er foto's gemaakt worden tegen een meerprijs. Je kunt zelf eenvoudig nieuwe smaken of hoorntjes toevoegen via de software van de bestelmodule.

Meer info over ijssalonbestelzuilen?

Wil je meer informatie over hoe bestelzuilen jouw ijssalon kunnen helpen? Neem dan contact op met je accountmanager van Bakeplus of stuur een e-mail naar ijs@bakeplus.nl.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak