RESELLERS GEZOCHT

Balie bestelzuilen helpen drukke The Gyros Bar in Utrecht

Woensdag 24 Mei 2023

Bij The Gyros Bar ervaar je meer dan alleen het bestellen van een pita gyros. Het is een unieke culinaire belevenis vol smaaksensaties. Zodra je binnenkomt, word je verwelkomd door een stijlvol, trendy en stoer interieur waar ambacht centraal staat. Deze perfecte combinatie maakt ons opvallend anders dan anderen. In deze prachtige bar draait het om de totale beleving en de zorgvuldige aandacht voor het eten.

Prestop heeft twee bestelzuilen en een afhaalscherm geïnstalleerd in het altijd drukke zaakje.

Bestelzuilen op glazen balie

Bij The Gyros Bar hebben ze altijd ruimte tekort, maar dat doet niks tenonder van het eten en de service die ze leveren. Om het bestelproces te versnellen en om iedereen zich op het voorbereiden van het eten te laten richten, hebben ze vanaf nu twee 22" Desk Evolution LED bestelzuilen. Deze baliemodellen moesten worden aangepast zodat we ze op de bestaande glazen balie konden installeren, waar ze nu stevig staan. Ze hebben een thermische bonprinter en scanner voor couponcodes. Bestelsoftware van onze partner Jamezz draait op de zuilen.

Uitdagende installatie

Naast de glazen balie waren er nog andere uitdagingen die we hebben overwonnen, namelijk dat we maar drie uur de tijd hadden om de zuilen en het afhaalscherm te installeren voordat de zaak open zou gaan. De rolluiken die vlak voor de balie sluiten zorgden ervoor dat de zuilen niet mochten uitsteken naar voren.

The Gyros Bar balie bestelzuilen Prestop

Afroepscherm / afhaalscherm met SiteKiosk online

Naast de zuilen hebben we ook een afhaalscherm mogen installeren. Hierop wordt continu de status van iedereens bestelling getoond en kunnen klanten zien wanneer hun eten klaar is. Dit 55" scherm draait op onze SiteKiosk Online software. Veranderingen in de layout kunnen eenvoudig zelf door The Gyros Bar worden doorgevoerd.

 

Geïnteresseerd in bestelzuilen voor jouw QSR of gyros restaurant?

alle bestelzuilen bekijken   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak