RESELLERS GEZOCHT

Balie zelfscankassa's voor ISS Catering Services

ISS Facility Services is één van de grootste dienstverleners in workplace experience en facility management.

Om klanten een betere en snellere service te bieden heeft ISS aan Prestop gevraagd om een zelfscankassa te maken. De SCO moet ook gemakkelijk op een balie geplaatst kunnen worden en niet te veel ruimte innemen. 

 

Zelfscankassa bij ISS Catering Services

Prestop heeft voor ISS een zelfscankassa ontwikkeld die op een balie geplaatst kan worden. Deze kiosk is voorzien van een 24" PCAP touchscreen (edge-to-edge glas), barcode scanner, pinterminal, printer (verbonden via cloud) en een Chromebox. De kiosken zijn in landscape uitgevoerd, zodat de app van SKF goed wordt weergegeven. Middels de selfservice kiosk kunnen klanten snel producten scannen en/of selecteren en direct betalen. Indien gewenst wordt een bon geprint.

 

Zelfscankassa's

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak