RESELLERS GEZOCHT

BAS World huurt informatiezuilen en touchtafel voor beurzen

Maandag 24 Juli 2023

BAS World verkoopt nieuwe en gebruikte voertuigen en machines. Ze hebben meer dan 3.000 hiervan op voorraad in de grootste Store van Europa in Veghel. 

Om zich te presenteren hebben ze op twee beurzen, de IAA en BAUMA, een 55 inch touchtafel met Omnitapps en twee 27 inch informatiezuilen met hun webshop gehuurd.

We praatten met Sylvana van den Crommenacker - Gevers, Communicatie & PR manager, over wat hun ervaring was met het huren van de apparatuur met software:

Speels, professioneel en interactief presenteren

Waarom hebben jullie een touchtafel gehuurd met Omnitapps?

Met de touchtafel kunnen we op een speelse, maar professionele & interactieve manier BAS World presenteren aan bezoekers.  

Waarom heb je gekozen voor een Omnitapps presentatie met training?

Vanwege enkele personeelswijzigingen was er geen medewerker meer kennis van het systeem. Daarom hebben twee collega’s de Omnitapps training gevolgd.

Hoe ging het inrichten van de Omnitapps presentatie?

Het inrichten van de presentatie verliep op het begin wat stroef omdat de software voor een beginner niet zo gemakkelijk was in gebruik. Sommige mogelijkheden waren niet meteen duidelijk. Door het volgen van de Omnitapps training en door zelf veel te proberen werd het steeds makkelijker en konden we onze presentatie klaarzetten zoals we voor ogen hadden.

 

Bas World huren touchtafel en informatiezuilen

Voorraden tonen op de beurs

Waarom heb je een informatiezuil met SiteKiosk gehuurd?

Op basworld.com kunnen (transport)bedrijven hun voertuigen kopen en verkopen. Sitekiosk werd gebruikt om de voorraad aan trucks, bussen en machines te tonen.

Hoe ging het op de evenementen met de kiosken, touchtafel en software?

We merken dat bezoekers zelf niet zo snel naar de touchtafel en kiosken lopen, maar wel echt begeleiding nodig hebben van standbemanning. De apparatuur aansluiten en opstarten werkt gemakkelijk.

Wat is je algemene ervaring over het huren van de apparatuur en Omnitapps?

Het huren van de apparatuur en Omnitapps is goed verlopen. We zijn hartelijk ontvangen bij Prestop en hebben een rondleiding gehad in Eindhoven, waarbij alle opties werden bekeken. Daarna is de communicatie goed verlopen en werd er flexibel omgegaan met de huurperiode.  

Wil je opnieuw huren?

Ja.

Geïnteresseerd in informatiezuilen en touchtafels voor jouw evenement?

Verhuuraanbod informatiezuilen   verhuuraanbod touchtafels    bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak