SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Bekijk de nieuwe semi-outdoor bestelzuil op video

Vrijdag 03 Juni 2022

Voor het eerst te zien in Düsseldorf: de semi-outdoor bestelzuil

Op de EuroCIS in Düsseldorf heeft Prestop verschillende nieuwe producten voor het eerst getoond aan het publiek. Zo ook de allernieuwste Luminant semi-outdoor bestelzuil. Deze bestelzuil biedt alle middelen voor een ongeëvenaarde klantbeleving. Vanaf nu kunnen niet alleen ín de winkel, het restaurant of de lunchroom bestellingen worden gedaan, maar ook buiten. De kiosk is voorzien van vier geremde wielen en is hiermee dus eenvoudig te plaatsen op iedere plek en is 's avonds weer veilig binnen te zetten. Ook is de bestelzuil voorzien van een dakje zodat enkele druppels regen geen schade veroorzaken aan de zuil en zorgt het dakje ervoor dat het scherm gedeeltelijk wordt afgeschermd tegen invallend licht van boven.

Prestop semi-outdoor bestelzuil demonstratie op de eurocis

Een introductie met de voordelen en use-case

Meer omzet, betere klantbeleving en bestelgemak

Ben je benieuwd naar de voordelen die een bestelzuil jouw bedrijf biedt? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je graag voor een oplossing perfect op maat voor jouw situatie.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding