RESELLERS GEZOCHT

Bekijk de video van de unieke driehoekszuil

Maak bestellen eenvoudig en efficiënt

Met de vernieuwde driehoekszuil van Prestop creëer je bestelgemak voor drie personen tegelijk op slechts één vierkante meter. Daarmee is de bestelzuil een uiterst efficiënte oplossing om (kassa)personeel te ontlasten en tegelijk je omzet te verhogen door het slim en eenvoudig inzetten van promoties en upsellmogelijkheden. De zuil kan worden voorzien van pinterminals, scanners en bonprinters. Ook kan één zijde worden ingezet als signage scherm om bijvoorbeeld aanbiedingen te promoten of nieuws te tonen aan je klanten of bezoekers. Bekijk hieronder de video.

Vraag maatwerk aan

Meer omzet, betere klantbeleving en bestelgemak

Ben je benieuwd naar de voordelen die een bestelzuil jouw bedrijf biedt? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je graag voor een oplossing perfect op maat voor jouw situatie.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak