RESELLERS GEZOCHT

Beleef Boxtel op informatiezuilen voor de gemeente Boxtel

In een tijd waarin technologie de norm is geworden, streeft de gemeente Boxtel naar een naadloze toeristische ervaring voor bezoekers, dagjes. Met de recente installatie van vijf Prestop Evolution informatiezuilen, krijgen toeristen niet alleen toegang tot informatie over de regio, maar ook tot een scala aan activiteiten, eetgelegenheden, en culturele hoogtepunten. Deze innovatieve stap markeert een nieuwe fase voor de gemeente Boxtel in de manier waarop zij toeristen verwelkomen en hun ervaring verrijken.

Plan een demo in of vraag een offerte aan

Strategisch gekozen locaties

De keuze van locaties voor de informatiezuilen is cruciaal voor het succes ervan. De gemeente Boxtel heeft strategisch gekozen voor prominente locaties: de Bibliotheek Boxtel, De Koekenbakker, NS Station Boxtel, Ons Café, en D'n Liempdsen Hert. Deze locaties ontvangen een grote stroom bezoekers, waardoor de informatie gemakkelijk toegankelijk is voor zowel lokale bewoners als toeristen.

Design en functionaliteit

Elke zuil is voorzien van een opvallende 'i'-sticker, waardoor bezoekers direct herkennen dat ze hier waardevolle informatie kunnen vinden. De rode en blauwe stickers op de zuilen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar dienen ook als visuele gids voor de huisstijl van de gemeente Boxtel en D'n Liempdsen Hert.

Plan een demo in of vraag een offerte aan

Tekst gaat verder onder de foto

Informatiezuil Gemeente Boxtel

Veiligheid en gemak

Veiligheid staat voorop bij het gebruik van de informatiezuilen. Bezoekers kunnen veilig browsen op de zuilen, omdat ze alleen toegang hebben tot de website beleefboxtel.nl, beschermd via SiteKiosk, zonder dat er cookies worden opgeslagen. Deze aanpak zorgt voor een stressvrije en betrouwbare gebruikerservaring voor alle bezoekers. Daarnaast heeft Prestop de volledige softwareinrichting gedaan en de installatie op locatie verzorgd, waardoor ook de gemeente Boxtel zich nergens zorgen over hoeft te maken.

De introductie van de Prestop Evolution informatiezuilen markeert een belangrijke stap voor de gemeente Boxtel in het verrijken van de toeristische ervaring. Met deze innovatieve oplossing hebben toeristen en lokale bewoners gemakkelijk toegang tot waardevolle informatie over de regio, waardoor hun verblijf nog aangenamer wordt.

Geïnteresseerd in informatiezuilen voor jouw gemeente?

Plan een demo in of vraag een offerte aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak