Ben jij onze nieuwe collega?

Benieuwd naar de ervaring met een bestelzuil met Rabo Omnikassa?

Maandag 09 Mei 2022

De Broodjesbus richt zich volledig op kwaliteit

Al enige tijd staat er bij de foodtruck De Broodjesbus een Prestop bestelzuil. De Broodjesbus is van 2016 tot en met 2022 door Licht op Eindhoven verkozen tot Eindhovens BESTE. Onder andere door deze mooie waardeling liep het storm bij de foodtruck en konden de medewerkers de bestellingen bijna niet meer bijbenen. Een oplossing werd gezocht en gevonden met een bestelzuil van Prestop. Op de zuil kunnen de bestellingen worden gedaan en meteen worden afgerekend met Rabo Omnikassa. Zo kan het personeel van de foodtruck zich volledig richten op het maken van de bestellingen en het garanderen van de kwaliteit. In 2023 willen ze natuurlijk weer de beste zijn.

Kom je de bestelzuil zelf ervaren?

Op 17 en 19 mei organiseert Prestop weer de interactieve experience dagen. Op deze dagen ben je van harte welkom om onze producten en oplossingen te proberen en te ervaren in ons interactive experience center, het grootste van Europa! Ben je benieuwd naar zo'n bekroond broodje van De Broodjesbus? In samenwerking met De Broodjesbus krijg je op deze dagen 50% korting op een broodje, dat je uiteraard ook eenvoudig aan de bestelzuil kunt bestellen. Mogen wij je verwelkomen?

Peter van De Broodjesbus deelt zijn ervaring

Ben je benieuwd naar de ervaring van Peter van De Broodjesbus met een Prestop bestelzuil met Rabo Omnikassa? Bekijk hieronder de video.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding