RESELLERS GEZOCHT

Besmettelijk goed eten bestellen bij Paindemie met de nieuwe bestelzuil van Prestop

Woensdag 02 Augustus 2023

Bij Paindemie kunnen gasten zich werkelijk speciaal voelen en genieten van hun voortreffelijke bar-specials, zoals de Toastie d'Escargot, Kaviaar of de Geitenhaas op Pain de Mie-toast. Een verrukkelijke cocktail, een sappige natuurlijke wijn van hun uitgebreide wijnkaart, of een van hun uitstekende sake's staan voor je klaar. Bij ons is de muziek uitstekend geregeld. Als jij denkt dat je dat ook kunt, neem dan contact met ze op om te praten over een overname en draai je eigen vinylplaten.

Bestelgemak met de nieuwe bestelzuil

Om de ervaring van hun gasten te verbeteren, bieden wij sinds kort de mogelijkheid om te bestellen via een bestelzuil, waarna je rustig kunt plaatsnemen terwijl je de bestelling volgt op een van de twee afhaalschermen.

Eten bestellen op een Japanse treinticket automaat?

Bij Paindemie hebben we onlangs een prachtige Luminant bestelzuil geïntroduceerd. Deze hebben we volledig bestickerd om het uiterlijk te laten lijken op een klassieke Japanse automaat waar je je trein- en metrotickets zou kopen. De bestelsoftware van Jamezz is op de zuil geïnstalleerd en heeft ook hetzelfde thema. We hebben de zuil voorzien van LED-verlichting om het een extra vleugje allure te geven. Op de twee afhaalschermen, die naadloos in de muren zijn geïntegreerd, kunnen klanten hun bestellingen volgen. Zowel de zuil als de schermen zijn geïnstalleerd in het restaurant en zorgen voor extra gemak, zowel voor hun gewaardeerde klanten als voor Paindemie zelf. Een bestelzuil kan namelijk tot 30% extra omzet genereren en wachtrijen verkorten.

Prestop bestelzuil Luminant Paindemie

De voordelen van bestellen via een bestelzuil

Het gebruik van een Prestop bestelzuil biedt talloze voordelen voor zowel de klanten als het restaurant. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Efficiëntie: Met een bestelzuil kunnen klanten snel en eenvoudig hun gewenste gerechten en drankjes selecteren zonder de tussenkomst van een ober. Dit vermindert de wachttijd en zorgt voor een vlotter bestelproces.
  • Zelfbediening: Gasten kunnen in alle rust hun keuzes maken zonder het gevoel te hebben dat ze worden opgejaagd. Dit draagt bij aan een ontspannen en plezierige eetervaring.
  • Nauwkeurigheid: Bestellingen worden rechtstreeks door de klant geplaatst, wat de kans op fouten in de bestelling verkleint. Hierdoor wordt de klanttevredenheid vergroot.
  • Upselling mogelijkheden: De bestelzuil kan aanbevelingen doen voor bijgerechten, desserts of drankjes, waardoor de kans op upselling toeneemt en de omzet per bestelling stijgt.
  • Data-Analyse: De bestelzuil kan waardevolle gegevens verzamelen over het bestelgedrag van klanten, wat het restaurant kan helpen om hun menu en diensten beter af te stemmen op de behoeften van hun gasten.

Eenvoud en gemak voor de gasten

Bij Paindemie staat de tevredenheid van de gasten voorop. Met de introductie van de nieuwe bestelzuil willen ze het bestelproces vereenvoudigen en het gemak voor onze klanten vergroten. Ze geloven dat deze innovatie zal bijdragen aan een nog aangenamere eetervaring bij hun restaurant.

Bezoek Paindemie en ervaar zelf het gemak van onze bestelzuil. Geniet van de heerlijke bar-specials en laat je verrassen door de unieke sfeer die ze bieden.

Geïnteresseerd in bestelzuilen voor jouw Food and Bar restaurant?

Bekijk de zuil en vraag een vrijblijvend een offerte aan   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak