RESELLERS GEZOCHT

Bestelzuil in huisstijl voor Harry's Pasta en Pizza

Woensdag 22 Juni 2022

Harry's Pizza en Pasta in Scheveningen

Bij Harry's Pizza en Pasta in Scheveningen geniet je van een snelle hap en kun je kiezen uit acht verschillende pizza slices. Ook kun je kiezen voor een lekkere pasta. Alles vers gemaakt in eigen keuken.

Bestelzuilen in eigen stijl

Om het bestelgemak te verhogen en personeel vrij te maken, heeft Harry's Pizza en Pasta gekozen voor een duo bestelzuil. Prestop heeft deze bestelzuil bestickerd in de huisstijl van Harry's Pizza en Pasta zodat deze past in het interieur en herkenbaar is voor de gasten. Bestellen gaat snel en eenvoudig: bestel je favoriete gerecht en bij de zuil ontvang je je je bestelnummer. Wanneer de bestelling klaar is, haal je deze af bij de counter. 

Ook een bestelzuil op maat?

Prestop is value added manufacturer. Dit betekent o.a. dat we producten op maat en in jouw huisstijl kunnen ontwerpen en leveren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak