RESELLERS GEZOCHT

Bestelzuil voor Domino's Pizza Vlissingen

Self-service gemak bij weer een Domino's vestiging

Nadat er in verschillende Domino's vestigingen al Prestop bestelzuilen zijn geplaatst, was het nu de beurt aan Domino's Pizza in Vlissingen. Vanaf nu kunnen klanten ook hier eenvoudig hun bestelling plaatsen en hun pizza naar wens samenstellen. De kiosk is voorzien van een mooie print achter glas en LED verlichting in de huisstijl van Domino's. De bestelzuil is voorzien van een pinterminal zodat de volledige bestelling en de betaling gedaan kunnen worden op de kiosk.

Ervaar ook de voordelen van een bestelzuil

Door het inzetten van een bestelzuil verlicht je de werkdruk van je personeel. Zij hoeven zich immers niet meer bezig te houden met het opnemen en afrekenen van bestellingen en kunnen zich dus richten op andere taken. Daarbij zorgt een bestelzuil voor aantoonbaar hogere omzet. Doordat je eenvoudig upsell opties kunt toevoegen aan de bestelsoftware, zul je merken dat de waarde per bestelling zal stijgen. De koppeling met de pinterminal kunnen wij ook voor je uit handen nemen zodat de hardware, software en het pincontract perfect op elkaar zijn afgestemd.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over food / QSR bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak