RESELLERS GEZOCHT

Bestelzuil voor Franky’s Fish, Chips and Snacks

Maandag 31 Oktober 2022

Franky's Fish, Chips and Snacks is een snackbar te vinden in Eindhoven. Op een populaire locatie in het zuiden van de stad frituurt hij de lekkerste fish and chips, maar heeft hij ook heerlijke snacks zoals een frikandel of bamischijf. 

Nadat Franky van Franky's Fish and Chips was langsgekomen in ons Interactive Experience Center, was hij overtuigd om een bestelzuil aan te schaffen. Het is een Luminant 27” zuil geworden met mooie zelf aan te passen LED verlichting aan de zijkant en bestickering. Hierdoor heeft de zuil een persoonlijke feel gekregen. De software van Jamezz draait op de zuil.

Franky naar Oekraïne, steun hem!

Franky doet samen met een partner regelmatig naar Oekraïne gaan om de inwoners gratis friet en snacks te geven. Een mooie actie die veel mensen helpt om even niet aan de oorlog te denken. Ze hebben bijna hun financieringsdoel gehaald. Doneer hier!

Geïnteresseerd in deze bestelzuil? 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak