Bestelzuil voor Wok to Go

Vrijdag 06 Maart 2020

Leqqr online food ordering heeft een bestelzuil bij zijn klant Wok to Go Damstraat in Amsterdam ingezet.

Niet langer in de rij staan

Prestop heeft voor Leqqr een bestelzuil geleverd waarmee haar klant Wok to Go Damstraat haar eerste self order manier heeft gevonden. Gelegen op de drukke Damstraat in Amsterdam betekent dit dat er minder mensen zullen weglopen, omdat er een te lange rij staat. Deze bestelzuil is een variant van de DUO, waarbij het ook mogelijk is om aan beide kanten van de zuil een touchscreen te hebben, zodat twee klanten tegelijkertijd hun bestelling kunnen plaatsen.

 

bestelzuilen

'Slechts het begin van de samenwerking'

“We zitten nu midden in de oplevering, maar weten nu al dat het volgende restaurant in Roermond twee zuilen van Prestop zal hebben. We geloven steeds meer in standaardisatie en willen daarom de producten van Prestop gebruiken die een goede match zijn met onze software. Dit is dan ook slechts het begin van de samenwerking. ”

Andreas Weber - CEO Leqqr

Wok to Go bestelzuil

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, selfservice kiosken of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream