RESELLERS GEZOCHT

Bestelzuil voor Wok to Go

Wok to Go Damstraat in Amsterdam met nieuwe Luminant bestelzuil ingezet.

Niet langer in de rij staan

Prestop heeft aan Wok to Go Damstraat haar eerste self order manier heeft gevonden. Gelegen op de drukke Damstraat in Amsterdam betekent dit dat er minder mensen zullen weglopen, omdat er een te lange rij staat. Deze Luminant bestelzuil is een variant van de DUO, waarbij het ook mogelijk is om aan beide kanten van de zuil een touchscreen te hebben, zodat twee klanten tegelijkertijd hun bestelling kunnen plaatsen.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over food / QSR bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

'Slechts het begin van de samenwerking'

“We zitten nu midden in de oplevering, maar weten nu al dat het volgende restaurant in Roermond twee zuilen van Prestop zal hebben. We geloven steeds meer in standaardisatie en willen daarom de producten van Prestop gebruiken die een goede match zijn met onze software. Dit is dan ook slechts het begin van de samenwerking. ”

Andreas Weber - CEO Leqqr

Wok to Go bestelzuil

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, selfservice kiosken of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak