Meld je aan voor event BESTELZUILEN!

Bestelzuil voor Wok to Go

Vrijdag 06 Maart 2020

Leqqr online food ordering heeft een bestelzuil bij zijn klant Wok to Go Damstraat in Amsterdam ingezet.

Niet langer in de rij staan

Prestop heeft voor Leqqr een bestelzuil geleverd waarmee haar klant Wok to Go Damstraat haar eerste self order manier heeft gevonden. Gelegen op de drukke Damstraat in Amsterdam betekent dit dat er minder mensen zullen weglopen, omdat er een te lange rij staat. Deze bestelzuil is een variant van de DUO, waarbij het ook mogelijk is om aan beide kanten van de zuil een touchscreen te hebben, zodat twee klanten tegelijkertijd hun bestelling kunnen plaatsen.

 

bestelzuilen

'Slechts het begin van de samenwerking'

“We zitten nu midden in de oplevering, maar weten nu al dat het volgende restaurant in Roermond twee zuilen van Prestop zal hebben. We geloven steeds meer in standaardisatie en willen daarom de producten van Prestop gebruiken die een goede match zijn met onze software. Dit is dan ook slechts het begin van de samenwerking. ”

Andreas Weber - CEO Leqqr

Wok to Go bestelzuil

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, selfservice kiosken of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding