Bestelzuilen als omnichannel oplossing voor Paardekooper

Dinsdag 11 Juni 2019

Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. Zij leveren producten voor de detailhandel, foodservice en industriële markt.

De eerste Paardekooper Store 2.0 is inmiddels geopend in Rotterdam. Prestop heeft in deze winkel twee bestelzuilen met pinterminal en barcode scanner geplaatst. Via de bestelzuilen wordt, naast de 5.000 producten die in de winkel aanwezig zijn, het complete assortiment van circa 75.000 producten weergegeven via de webshop. Zo profiteren klanten van een nog breder en veelzijdiger aanbod. Middels een speciale configuratie kunnen klanten barcodes van artikelen scannen via de zuil, zo komt direct de juiste productpagina op het touchscreen in beeld.

Off- en online verbinden met een bestelzuil

Paardekooper wil het de klant zo makkelijk mogelijk maken, ongeacht welke verkoopkanaal er wordt gebruikt. Zij zien de bestelzuil als omnichannel oplossing die off- en online met elkaar verbindt. 

 

Bestelzuilen

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom