RESELLERS GEZOCHT

Bestelzuilen als omnichannel oplossing voor Paardekooper

Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. Zij leveren producten voor de detailhandel, foodservice en industriële markt.

De eerste Paardekooper Store 2.0 is inmiddels geopend in Rotterdam. Prestop heeft in deze winkel twee bestelzuilen met pinterminal en barcode scanner geplaatst. Via de bestelzuilen wordt, naast de 5.000 producten die in de winkel aanwezig zijn, het complete assortiment van circa 75.000 producten weergegeven via de webshop. Zo profiteren klanten van een nog breder en veelzijdiger aanbod. Middels een speciale configuratie kunnen klanten barcodes van artikelen scannen via de zuil, zo komt direct de juiste productpagina op het touchscreen in beeld.

Off- en online verbinden met een bestelzuil

Paardekooper wil het de klant zo makkelijk mogelijk maken, ongeacht welke verkoopkanaal er wordt gebruikt. Zij zien de bestelzuil als omnichannel oplossing die off- en online met elkaar verbindt. 

 

Bestelzuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak