Bestelzuilen als omnichannel oplossing voor Paardekooper

Dinsdag 11 Juni 2019

Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. Zij leveren producten voor de detailhandel, foodservice en industriële markt.

De eerste Paardekooper Store 2.0 is inmiddels geopend in Rotterdam. Prestop heeft in deze winkel twee bestelzuilen met pinterminal en barcode scanner geplaatst. Via de bestelzuilen wordt, naast de 5.000 producten die in de winkel aanwezig zijn, het complete assortiment van circa 75.000 producten weergegeven via de webshop. Zo profiteren klanten van een nog breder en veelzijdiger aanbod. Middels een speciale configuratie kunnen klanten barcodes van artikelen scannen via de zuil, zo komt direct de juiste productpagina op het touchscreen in beeld.

Off- en online verbinden met een bestelzuil

Paardekooper wil het de klant zo makkelijk mogelijk maken, ongeacht welke verkoopkanaal er wordt gebruikt. Zij zien de bestelzuil als omnichannel oplossing die off- en online met elkaar verbindt. 

 

Bestelzuilen

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in