RESELLERS GEZOCHT

Bestelzuilen Prenatal Italië

Dinsdag 06 Juli 2021

Bijna twee jaar na de uitrol van de 61 bestelzuilen voor Nederland starten we begin September met de uitrol van de bestelzuilen voor Italië.

 

Ook hier zal Prestop de opzet van de bestelsite, koppeling met Adyen en installatie van de bestelzuilen begeleiden. De webshop pagina zal onder Sitekiosk draaien en d.m.v Siteremote zal Prestop de status van de bestelzuilen monitoren en eventueel remote support geven. Voor support op locatie maakt Prestop gebruik van één van haar buitenlandse partners.

 

Op de stand van Prestop zal tijdens de webwinkel vakdagen de Nederlandse versie worden gedemonstreerd. Na afloop van deze beurs zult u de zuil weer aantreffen in ons Experience centre.

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak