RESELLERS GEZOCHT

Bestelzuilen voor Belchicken België

Donderdag 13 Oktober 2022

Bestelzuilen fast-casual restaurant 

Via een partner heeft Prestop bestelzuilen geleverd aan Belchicken België. Belchicken is een fastfoodketen gespecialiseerd in gefrituurde kip gerechten en is hiermee groter dan KFC. In mei werd de eerste bestelzuil geleverd in het veerstige restaurant en tevens het grootste van België. De Luminant zuilen staan opgesteld in de voormalige Esprit in de Oostraat Roeselare. Uiteraard zijn deze zeer fraaie bestelzuil voorzien van een pinterminal, printer en 32” touchscreen. Belchicken heeft gekozen voor onze bestelzuil omdat ze naast de hoge kwaliteit ook zeer tevreden zijn over het design. Zo zijn er naast drie wandmodellen en een 27" model, ook maar liefst 28 van deze 32" zuilen geleverd.

Vraag een offerte aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak