Bestelzuilen voor MUST SEE

Dinsdag 20 November 2018

Vanaf de 31e etage in het World Port Center in Rotterdam werd het nieuwe internationale toeristen platform MUST SEE gelanceerd. De MUST SEE Rotterdam app komt te draaien op bestelzuilen van Prestop. Het is de bedoeling dat in 2019 op verschillende toeristische locaties en hotels in Rotterdam de zuil komt te staan, zo kunnen toeristen op meerdere plekken tickets bestellen en direct betalen. 

Naast een presentatie werd de Rotterdamse skyline met 1 druk op de knop aangelicht met rood ademend licht. Bekijk hier de video.

bestelzuilen

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in