RESELLERS GEZOCHT

Bezoek onze showroom voor alle info over zuilen!

Vrijdag 25 Februari 2022

Zuilen voor alle toepassingen

Bij Prestop zijn we continu hard op weg om de beste producten te maken die geschikt zijn voor iedere branche. Zo bieden wij een ruim assortiment aan informatie-, aanmeld- en bestelzuilen, nu te zien in ons hernieuwde Interactive Experience Center. De zuilen zijn allemaal modulair, dus volledig aan te passen aan jouw wensen met bijvoorbeeld een barcode-scanner of camera! Met Prestop's zuilen zorg je voor een klantgemak en een level van rust en self-service waardoor jij je kan focussen op je core business. Onze zuilen zijn breed inzetbaar en bieden de juiste oplossing voor uiteenlopende vraagstukken en toepassingen. 

Maak hier alvast een afspraak en bekijk hieronder het tipje van de sluier!

interactive experience center showroom

Benieuwd naar wat je te wachten staat?

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak