RESELLERS GEZOCHT

Bounce Valley Aalsmeer introduceert nieuwe self-service kiosks voor snacks en frietjes

Snacks en frietjes bestellen tijdens een kinderfeestje in Bounce Valley Aalsmeer is vanaf nu mogelijk via de twee self-service kiosks van Prestop.

Gemak en smaak gecombineerd: ontdek onze snack- en frietkiosken

Ontdek de perfecte combinatie van gemak en smaak bij Bounce Valley Aalsmeer! Onze twee Evolution zuilen zijn uitgerust met een indrukwekkend 24-inch touchscreen display en bieden een geheel nieuwe dimensie aan zelfbediening. Of je nu op zoek bent naar een knapperige snack tussen sprongen door of hunkert naar heerlijk goudgeel gebakken friet, onze kiosken bieden het allemaal.

Elke zuil is voorzien van een handige pin terminal, waarmee je veilig en eenvoudig kunt afrekenen. Geen gedoe meer met contant geld of lange wachtrijen. Bestellingen zijn in een handomdraai geplaatst en afgerekend, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je favoriete traktaties.

Daarnaast beschikken onze kiosken over een bonnetjes printer, zodat je altijd een duidelijk overzicht hebt van je bestelling. Geen verwarring meer over wat je hebt besteld.

En als kers op de taart hebben we een trilschijf-houder toegevoegd om je op de hoogte te brengen wanneer je bestelling klaar is om opgehaald te worden. Zo hoef je niet in de buurt van de kiosk te blijven wachten, maar kun je rustig genieten van de andere attracties en activiteiten in Bounce Valley Aalsmeer.

Prestop self-service kiosk Bounce Valley amusementspark

Geïnteresseerd in self-service kiosken voor jouw luchtkussenpark of ander recreatie- en amusementpark?

Bekijk de zuil en vraag een vrijblijvend een offerte aan   

 

bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak