RESELLERS GEZOCHT

Brabantse kandidaat Europarlement Tom Berendsen bezoekt Prestop

Als je aan Brainport Eindhoven denkt, dan denk je al snel aan grote bedrijven als ASML, Philips en VDL of aan High Tech Campus Eindhoven in plaats van Ekkersrijt. Prestop was daarom zeer vereerd toen we het verzoek kregen van Brainport Eindhoven of we ons als innovatief bedrijf uit de regio wilde voorstellen aan Tom Berendsen, Brabantse kandidaat voor het Europarlement. Ja, natuurlijk! En zo geschiede het, op 17 april 2019 kwam Tom Berendsen samen met CDA-ers en leden van gemeente Son en Breugel, gemeente Nuenen en gemeente Eindhoven op bezoek in het Interactive Experience Center van Prestop. Middels een rondleiding kwamen zij alles te weten over Prestop en onze interactieve producten en oplossingen. 

Alexander Aelberts (CEO Prestop): “We zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve touchscreen oplossingen. De innovatie en het ontwerp van een product doen we zelf bij Prestop, maar we werken bewust samen met bedrijven uit de regio om tot een eindproduct te komen.”

 

Tom Berendsen (kandidaat voor het Europarlement): “Wij Brabanders mogen trotser zijn op de innovatieve MKB-bedrijven en de producten die zij leveren. Brainport Eindhoven en alle kleine bedrijven die daarbij horen hebben ambities, maar misschien moeten we die ambities meer gaan uitdragen. Dat wil ik onder andere gaan doen voor deze regio in het Europarlement.” 

 

Lees hier ook het artikel in DeMooiSonEnBreugelKrant.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak