BroodjesBus upgrade naar desinfectie bestelzuil

Donderdag 06 Augustus 2020

 

 

De bestelzuil bij de BroodjesBus is nu reeds 4 maanden operationeel. De ondernemer heeft ervoor gekozen om alle bestellingen via de zuil te laten verlopen.

De klant kan als betaalmethode kiezen uit Tikkie, QR iDeal, QR Payconiq of pinnen via de mobiele betaalautomaat.

Sinds deze week hebben we de zuil uitgerust met een door Prestop ontwikkelde gel dispenser. Doordat de meeste zuilen van Prestop zijn voorzien een modulair front hebben we in dit geval het front vervangen met een front waarin de dispenser zit ingebouwd.

Bekijk hier hoe de desinfectie bestelzuil werkt

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, selfservice kiosken of interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding