RESELLERS GEZOCHT

Buiten bestelzuil voor Letse partner

Maandag 28 November 2022

Buiten bestelzuilen op maat

Bij Prestop zijn we specialist in verschillende interactieve oplossingen. We zijn Value Added Manufacturer, wat inhoudt dat we hardware op maat kunnen maken om een extra waarde toe te voegen. We kregen van onze Letse partner de vraag of wij een bestaande buiten totem konden maken, maar dan als bestelzuil.

Onze designers gingen aan de slag en hadden binnen no-time een oplossing. Ons ervaren assemblageteam kon, hier in Son en Breugel, vervolgens gemakkelijk de verschillende componenten inbouwen.

De buiten bestelzuil heeft een pin-unit, bonnetjes printer en een scanner ingebouwd, allemaal geschikt voor buiten. De Outdoor Totem 22L CAP is van robuust, roestvrij staal dat gecoat is in grijs metallic, voor een schitterend effect.

Custom design for a standard price.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak