RESELLERS GEZOCHT

Buitenzuilen via AV10 voor parkeerplaats van Rabobank Enschede

Maandag 14 Maart 2016

In opdracht van een reseller ontwikkelde, produceerde en installeerde Prestop een drietal buitenzuilen waarmee Rabobank haar gasten al buiten op de parkeerplaats kan verwelkomen. Ook kunnen deze zuilen verwijzen naar een gereserveerde parkeerplek. Via een door Omnivision ontwikkelde applicatie kunnen medewerkers van de Rabobank via een agendafunctie een parkeerplek reserveren, het kenteken invoeren, de naam van de bezoeker en eventueel ook een logo van de klant. Deze gegevens verschijnen op één van de high brightness zuilen die Prestop op de vooraf geleverd betonvoeten heeft geïnstalleerd.

Uiteraard zijn de zuilen waterdicht en werken binnen een temperatuurrange tussen -20 en + 50 vanwege het ingebouwde verwarmingselement, hydrostaat en de thermostaat welke aansturing van het verwarmingselement en de twee ventilatoren regelt.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak