Buitenzuilen via AV10 voor parkeerplaats van Rabobank Enschede

Maandag 14 Maart 2016

In opdracht van het bedrijf AV10 ontwikkelde, produceerde en installeerde Prestop een drietal buitenzuilen waarmee Rabobank Enschede haar gasten al buiten op de parkeerplaats kan verwelkomen. Ook kunnen deze zuilen verwijzen naar een gereserveerde parkeerplek. Via een door Prestop Creations ontwikkelde applicatie kunnen medewerkers van de Rabobank via een agendafunctie een parkeerplek reserveren, het kenteken invoeren, de naam van de bezoeker en eventueel ook een logo van de klant. Deze gegevens verschijnen op één van de high brightness zuilen die Prestop op de vooraf geleverd betonvoeten heeft geïnstalleerd.

Uiteraard zijn de zuilen waterdicht en werken binnen een temperatuurrange tussen -20 en + 50 vanwege het ingebouwde verwarmingselement, hydrostaat en de thermostaat welke aansturing van het verwarmingselement en de twee ventilatoren regelt.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding