Buitenzuilen via AV10 voor parkeerplaats van Rabobank Enschede

Maandag 14 Maart 2016

In opdracht van het bedrijf AV10 ontwikkelde, produceerde en installeerde Prestop een drietal buitenzuilen waarmee Rabobank Enschede haar gasten al buiten op de parkeerplaats kan verwelkomen. Ook kunnen deze zuilen verwijzen naar een gereserveerde parkeerplek. Via een door Prestop Creations ontwikkelde applicatie kunnen medewerkers van de Rabobank via een agendafunctie een parkeerplek reserveren, het kenteken invoeren, de naam van de bezoeker en eventueel ook een logo van de klant. Deze gegevens verschijnen op één van de high brightness zuilen die Prestop op de vooraf geleverd betonvoeten heeft geïnstalleerd.

Uiteraard zijn de zuilen waterdicht en werken binnen een temperatuurrange tussen -20 en + 50 vanwege het ingebouwde verwarmingselement, hydrostaat en de thermostaat welke aansturing van het verwarmingselement en de twee ventilatoren regelt.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom